Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Június 19.

Központ június 19, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 19.

 

Kedves Kos! Fordult a kocka: vesztésre álló vállalkozásod fellendül, hivatásodban kiemelkedő sikert érsz el. Az események felgyorsulnak, szívügyekben is erősödik a kedvező csillaghatás. A kissé már unalmas „házi áldásról” módodban lesz átkapcsolni egy sokkal izgalmasabb szexhullámhosszra. Ez mindig jólesik, de most különösen.

Kedves Bika! Anyagi helyzeted siralmas, és még ezek a beharangozott áremelkedések is – alighanem a titkos tartalékaidhoz is hozzá kell most nyúlnod. A nyaralás sem két fillér lesz, pedig a pihenésre, kikapcsolódásra igenis szükséged van. Elhatározod: kicsit összehúzod a szíjat. Ám belegondolván már nem nagyon van miből elvenni.

Kedves Ikrek! Lehet, hogy pályát tévesztettél? Ha így van, akkor még nincs késő az újrakezdéshez. Figyeld, mennyire elemedben vagy, amikor a megszokott szokványos feladatok helyett, gyors döntéseket kívánó tevékenységeket végzel. Gondolj csak bele, milyen volna, ha mindig azt tehetnéd, amit a legjobban szeretsz, és tudsz is.

Kedves Rák! Ma valahogy semmi nem jön össze, nincs semmi izgalmas esemény, ami egy kicsit is feldobna. Néhány kósza ötlet kivételével – amelyeket aztán szintén nem valósítasz meg – semmi említésre méltó nem történik. Bánod nagyon, de hát mit lehet tenni. Ráfogod arra, hogy öregszel, de be kell látnod: nem ez az igazi indok.

Kedves Oroszlán! Ez a nap is tartogat számodra kellemes és szörnyű perceket egyaránt. Így minden azon múlik, beleveszel-e az apró bosszúságok tengerébe, vagy ezeken felülemelkedvén csak azoknak a dolgoknak tulajdonítasz jelentőséget, melyek valóban figyelmet érdemelnek. Kizárólag rajtad múlik, hogy megőrzöd-e lelked nyugalmát.

Kedves Szűz! Üres, semmitmondó tekintettel bámulsz magad elé már órák óta. Környezeted viccelődéseit sem érted, sőt halálosan meg is sértődsz. Ha már úgy sincs étvágyad, használd ki az ebédidőt, és szellőztesd ki egy kicsit a fejedet! Ne remélj azonnali változást, de így legalább megkímélheted magad a még kínosabb helyzetektől.

Kedves Mérleg! Ha szabadságra indulsz, ne feledd otthon fényképezőgépedet, vagy kamerádat. Útközben annyi szépet látsz majd, kár volna nem megörökíteni. Ha pedig még mindig csak sóvárogva gondolsz a pihenésre, légy nyugodt, csendes nap vár ma rád. Igaz, ez csak múló állapot, de használd ki, hogy legalább most nem ugráltatnak.

Kedves Skorpió! A mai nap a lehetőségek széles tárházát vonultatja fel, elsősorban a vállalkozásra hajlandó Skorpiók számára. Előnyös fejlemények várhatók pénzügyi téren, de a munkáddal, és hivatásoddal összefüggő kérdésekben is határozott előrelépésekre számíthatsz. Az egész hétvége is e kedvező vonulat jegyében telik majd el.

Kedves Nyilas! Régi szerelmeddel összefuthatsz, vagy telefonon hív, és találkozni akar veled. Te persze merész terveket szősz, álmodozol, mert még nem tudtad magadban teljesen feldolgozni az elválás, a szakítás tényét. De légy realista, a másiknak eszébe sem jut az újrakezdés. Ha mégsem tudnád lehűteni magad, inkább menj úszni.

Kedves Bak! Kiváló diplomáciai érzékkel elsimítasz egy kényes ügyet. Örülj, hogy túl vagy rajta, és igyekezz minden szálat elvarrni, nehogy újra szükség legyen beavatkozásodra. Mágnesként vonzod a sikereket és a kiálló fémtárgyakat. Az előbbiekkel nincs gondod, az utóbbiak viszont kellemetlen sérüléseket okozhatnak. Légy óvatos!

Kedves Vízöntő! Ismét eltelt fél év. A számvetéshez, visszapillantáshoz semmi kedved. Tégy legalább rendet a fiókodban, íróasztalodban, vagy a dolgozószobádban. Dobd ki öreg újságokat, régi számlákat, ma már érthetetlennek vagy legalábbis feleslegesnek tetsző feljegyzéseidet. Bujkáló rosszkedvedet küzdd le, és menj napozni.

Kedves Halak! Jó lesz, ha vigyázol magadra, mert ma Ámor, a szerelem pajkos kis nyilasa halászatra adja fejét. Levegő-víz rakétáival bárkit könnyedén eltalál. Lehet, hogy még téged is. Hiába bújsz fedezékbe, hiába vonsz szíved köré páncélt, e csodafegyver elől igazán nincs menekvés. Aztán lehet, hogy alig várod már a támadást…

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 343

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.