Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Június 2.

Központ június 2, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 2.

 

Kedves Kos! Tán sokat vállaltál magadra és elfáradtál. Nem terhes, inkább jól eső fáradtság ez, hisz akkor vagy boldog igazán, ha minél többet adhatsz – magadból is – szeretteidnek. Eszedbe sem jut, hogy esetleg kihasználnak, visszaélnek bőkezűségeddel. Te már csak ilyen vagy. Nagyvonalú, és soha nem maradsz adósa senkinek.

Kedves Bika! Bár csalóka az idő, hol beborul, hol kiderül, csak nem hagy nyugodni, hova is tetted a fürdőruhádat… Vajon hol lehet? Elhagytad volna? Ilyen, és ehhez hasonló kisded bosszúságokra számíthatsz. Ha a fotelban ülsz, és az ujjaiddal malmozol, a pajkos kisördögök akkor is kifognak rajtad. A végén nevetsz az egészen.

Kedves Ikrek! Önmagadnak is kellemes meglepetést okoztál azzal, hogy néha milyen rendkívüli fizikai teljesítményekre vagy képes. Ezek szerint nincs alapvető gondod az egészségeddel, még kitartó rongálással sem sikerült tönkretenned. Erre mondják: vasszervezeted van. Ne feledd azonban, hogy egyszer a vasat is megeszi a rozsda.

Kedves Rák! Szeretnéd elűzni a gondokat. Jó lenne derűsen nézni a jövő elé! Nem túl szórakoztatóak mai gondolataid, de tán rájössz arra, hogy mit kellene tenned. Annyira vágysz valami szépre, jóra. Előveszed a fényképeket, elrévedezel régmúlt nyarakon, gondtalannak tűnő időkön. Ne feledd, hogy akkor sem volt minden tökéletes.

Kedves Oroszlán! Ha raktározod sérelmeidet, előbb-utóbb kitörsz, mint a lávafolyam. Miért nem mondod ki azonnal, ha valami bánt, vagy eltérő véleményed van? Az Oroszlán retteg a hangos veszekedéstől, mégis mindig ő robbantja ki, amikor már nem tudja magába fojtani indulatait. Jobb volna azon melegében tisztázni a helyzeteket.

Kedves Szűz! Türelmetlenül nézed, hogy valaki a közvetlen környezetedben milyen kínkeservesen küszködik a cél eléréséért. Hagyd őt békén! Nincs szüksége a tanácsaidra, még kevésbé élcelődő megjegyzéseidre. Örülj neki, hogy a saját lábán próbál megállni. Hidd el, jobban megbecsüli azt, amiért egyedül dolgozott meg. Nyugalom!

Kedves Mérleg! A vasárnap a pihenésé. Nem fogja senki a szemedre vetni, ha végignyúlsz az ágyon, és átadod magad az édes pihenésnek. Estére azonban megunod a négy fal közötti henyélést, elvágyódsz valami ismeretlen helyre. Ha teheted, menj ki valahova, és sétálj a friss levegőn. Nemcsak felfrissülsz, de kitűnően is alszol.

Kedves Skorpió! Meglehetősen kellemetlenül végződik a hétvége. Nem vagy képes türtőztetni magad, állandóan ideges, kimerült vagy. Nem tudod levetkőzni a feszültségeket, ha nem deríted ki a jelenség okát. Ha csak az időjárás okolható, nem kell egyebet tenned, mint egy komoly fizikai erőkifejtést követelő programban részt venned.

Kedves Nyilas! Szerencsecsillagod a munkában, vállalkozásban továbbra is elkísér, ha uralkodsz lobbanékony természeteden, és nem rontod el valamilyen hirtelen elhatározástól vezettetve a jó döntéseidet. Ne hagyd magad befolyásolni, még ha emiatt össze is zördülsz partnereddel. Egy kis kedvességgel mindent rendbe hozhatsz.

Kedves Bak! Napok óta van egy visszatérő alakja álmaidnak, aki segítőkész, gyengéd, és simogató. Nem gondolod, hogy ez jelent valamit? Bizonyára kitalálod a módját, hogy jelenlegi párod felnőjön az álombélihez, vagy kivárod a következőt. A decemberi Bakokat kivéve, megoldódik ez a probléma. Náluk viszonylagos csend honol.

Kedves Vízöntő! Tikkasztó a hőség. Ahhoz is fáradt vagy, hogy kinyisd a szemed. Ugyanakkor a forró katlanra emlékeztető ágyban sincs kedved tovább heverészni. Persze, hűs víz partján volna jó… Szorult helyzetedből végül is egy telefon fog kimenteni. Mégiscsak elhagyhatod a gőzölgő várost, víz is, úszás is, napozás is lesz.

Kedves Halak! Életnedveid ellustulnak. Szinte csak csordogálnak… Alig van erőd egyik széktől a másikig vánszorogni. De minek erőlködnél, mikor abban sem érzed jól magad. Ez bizonyíték arra, hogy a hiba benned van. Tiltakozol, a körülményeket okolod. Igazad van, hisz az előző napok eseményei… Távoli, nyugalmas helyre vágysz.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 314

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.