Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – Június 20.

Központ június 20, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 20.

 

Kos: Nem ütötted meg a főnyereményt, nem jutottál milliós örökséghez, nem emeltek a fizetéseden, mégis elégedett vagy a helyzeteddel. Örülsz kedvesednek, és most senkivel sem cseréltél. Ez minden, amit a mai naptól remélhetsz – és ez sem kevés. Ez sokkal több, mint a gazdagság öröm nélkül.

Bika: A mai napot – ha teheted – szenteld a sportnak! A küllemedre is ráfér némi csinosítás. Menj el fodrászhoz, szaunába, uszodába! Ha belenézel a tükörbe, látod, hogy itt-ott egy kis háj is futás után kiált. Ha nagyon nehezedre esne most melegítőbe bújni, megteszi az otthoni esti torna is.

Ikrek: Elkerülhetetlen az összetűzés kedveseddel. Ha már így van, legalább próbáld meg enyhíteni. Fogd vissza támadó kedvedet, és ezúttal ne kövesd a „legjobb védekezés a támadás” elvet. A nyaralás megkezdése előtt amúgy sem a legjobb előjel egy kiadós veszekedés. Ne rontsd el a lehetőséget.

Rák: Észre sem vetted, hogy nem sokára vége ennek a hónapnak. Most döbbensz rá, hogy ugyanilyen hamar itt lesz a július, sőt az augusztus vége is. A nyár valahogy mindig gyorsabban múlik, mint a tél. Annyira elmélázol gondolataidon, hogy nem is igazán veszel részt a napi sürgésben-forgásban.

Oroszlán: Megszólal egy hang benned, és azt kérdezi, hova rohansz? Mennek egymás után a napok, hetek, évek, egymást érő események. Egyszer csak azon veszed észre magad, hogy az orvosnál ülsz. Pedig a pillantok öregítenek, nem az évek. Ezért törekedned kellene, hogy megragadd a tűnő varázst.

Szűz: Pocsékul érzed magad, de partnered hangulata sziporkázó. Ráadásul olyan programmal áll elő, hogy képtelen vagy bevallani neki kedvetlenségedet. Látszólag jól szórakozol a közösen választott kikapcsolódás közben, mialatt úgy érzed, hogy majd szétmegy a fejed. Alig várod, hogy haza kerülj.

Mérleg: Az átélt események, kellemes és kellemetlen élmények hatására rendkívül feszült lelkiállapotba kerültél. Csinálj egy görbe estét barátaiddal. Egy ital mellett könnyebben feloldódsz, előadhatod bánatodat. Barátaid adnak néhány okos tanácsot, amit érdemes meghallgatni, sőt, megfogadni.

Skorpió: A hónap eredményeit és kudarcait nem árt alaposan szemügyre venni minden Skorpiónak. Sok esetben csak hajszálon múlt, hogy nem győztesen, hanem vesztesként távoztál a küzdőtérről. Ha az okokat higgadt fejjel elemzed, fontos következtetésre juthatsz. Ennek hamarosan hasznát is veszed.

Nyilas: Lojalitásodra több szituációban szükség lehet. Azért ne vidd túlzásba. Ismét kiderül, hogy másoknak milyen kedvező a véleménye rólad. Ezt azért nem kell párod orra alá dörgölni, aki sértő megjegyzését a közelmúltban csak haragjában tette. Fogyókúrázók ma terhektől szabadulhatnak meg.

Bak: Szinte észrevétlenül telik el ez a hónap. Olyan folyamatnak vagy részese, amelyet nem naptári napok korlátoznak. Elképzeléseid lefuttatásához szinte még a jövő hónap is kevés. Hívatlan látogatókra számíthatsz a mai nap folyamán. Hívatlanok ugyan, de mégis örömmel tölt el megjelenésük.

Vízöntő: Rosszul éppen nem érzed magad, de azért meglehetősen fáradt vagy. Elszoktál már attól, hogy hét közben, ráadásul ilyen kései óráig kimaradj. Szerencsére nem halmoznak el túl sok feladattal, így időben el tudsz szabadulni munkahelyedről. Jobban teszed, ha minél korábban lefekszel.

Halak: Hogy némi örömöd erre a napra is jusson, lepd meg magad valami csekélységgel. Ha már régebben kinéztél valamit, most okvetlenül vedd meg. Az sem baj, ha fölösleges, ha igazából nincs is rá szükséged, ha semmi hasznát nem veszed. Csak egyre gondolj: lehet, hogy holnap már késő lesz.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 341

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.