Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Június 21.

Központ június 21, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 21.

 

Kedves Kos! Sikereid talán elkapattak, és most váratlanul ér a hideg zuhany: rossz hírek munkabeli változásokról, veszteségekről, anyagi károkról. Szervezeted is leadhat figyelmeztető jeleket. Jobban tennéd, ha nem vállalnál túl sok különmunkát, és étrendeden is változtatni kellene valamicskét.

Kedves Bika! Döntéseidet jól megfontolod, és helyesen is teszed, ha nem kapkodsz. De vigyázz, megelőzhetnek azok, akik egy válaszút előtt egyáltalán nem jönnek zavarba. Így, ha feltétlenül szükségesnek látszik, ne félj te sem nagyot lépni. Elvégre két kis ugrással nem lehet átjutni a szakadékon.

Kedves Ikrek! Önbizalmad, mely ritkán szokott cserbenhagyni, most a lehető legerősebb, és ezt remekül kihasználod. Sajnos a munkán kívül vannak az életnek más területei is, ahol a túlzott magabiztosság nem a legjobb ajánlás. Ilyen a szerelem is, amelyben gyorsaságod, felületességed miatt hibázol.

Kedves Rák! Nézz szembe a tényekkel: ez a könnyű kis szerelemféle nem tart tovább néhány kellemesnek ígérkező napnál. Hát nem jött el mégsem a nagy választás ideje. Nem is kell túlzott erkölcsi felelősségre vonásban részesítened magad. Nem tartozol senkinek vallomással, hacsak saját magadnak nem.

Kedves Oroszlán! Megbízható jó barátnak bizonyulsz, ha környezetednek segítségre van szüksége. Áldozatokra is képes vagy, ha ezzel kihúzhatsz valakit a bajból. Ám az óvatosság ilyenkor sem árt. Az Oroszlánt sokan kihasználják, mert tudják róla, hogy nem utasítja vissza még a szemtelen kérést sem.

Kedves Szűz! Úgy látszik, ahogy enyhül az idő, úgy nő munkakedved, teljesítőképességed. Környezeted igazán örülne, ha gyakrabban lennének hűvösebb nyári napok. Szinte az egész heti munkát ma végzed el. Ne feledkezz meg arról, hogy az egész estét családodnak ígérted. Ez alól a munka sem menthet ki.

Kedves Mérleg! Ilyen eredményes nap után lehetsz annyira illedelmes, hogy elmész kedveseddel vacsorázni. Válassz egy csendes, hangulatos kisvendéglőt, ahol ráadásul jól főznek. Partnered is ezt kedveli. Miközben szerelmesen üldögéltek, sok mindent meg tudtok beszélni, mely kettőtökkel kapcsolatos.

Kedves Skorpió! Tapasztaltad már, mikor nem szabad hivatalos ügyet intézni. Az elmúlt időben rengeteg időt kellett töltened a bürokrácia labirintusaiban, így elsőkézből szerezhettél tapasztalatot. Bár idegeid e hányattatások miatt kissé „kirojtosodtak”, látnod kell, hogy nem adhatod fel a küzdelmet.

Kedves Nyilas! Jó, hogy tegnap nem lovaltad bele magad a régi dolgokba, hogy józanságodat meg tudtad őrizni, és nem alázkodtál meg. Az élet ma kárpótol, tálcán kínálja egy új, ígéretes kapcsolat lehetőségét. Az ismerkedés meglehetősen feldob, kedved egész nap rózsás. Újra vérbeli optimista vagy.

Kedves Bak! Tobzódj a zöldség- és gyümölcsfélékben! Vashiányodat pótolhatod, szervezetedet feltöltheted ásványi sókkal, vitaminokkal. Ha kellő akaratod van, erőd is lesz egy ivólé- vagy gyümölcskúrához, ami testsúlyodat is helyrebillenti. Szereplésed elengedhetetlen feltétele a kellemes megjelenés.

Kedves Vízöntő! Ha azok közé a boldog emberek közé tartozol, akik éppen nyaralnak, jól fogod érezni magad. Ha azonban azok közé, akik még, vagy már kénytelenek a munka frontján állni, elviselhetetlennek fogod tartani a napot. Valószínűleg szóváltásba keveredsz valakivel. Ezen igazán ne csodálkozz!

Kedves Halak! Zavartalanul elmerenghetsz a tegnapi nap eseményein, vagy ha komoly sebet kaptál, kedvedre ápolgathatod magad. És eredményesen…, mert – ahogy mondják – az idő a legjobb orvosság, neked pedig egy teljes nap áll rendelkezésedre a gyógyuláshoz. Ha ez sem elég, akkor a baj komolyabb.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 354

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.