Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Június 27.

Központ június 27, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 27.

 

Kos: Még mindig nem enyhül a nyomás. Pénzügyi helyzeted tovább romolhat, egészségedet, biztonságodat is veszély fenyegeti. Mivel figyelmed szétszórt, kettőzött éberséggel ügyelj arra, hogy elzártad-e a gázt, a vízcsapot, és ne feledkezz meg az ajtóról sem. Tűzzel-vízzel ne játssz, és a betörőknek se könnyítsd meg a dolgát.

Bika: Mindig megnevetted azokat az embereket, akik utólag fenemód okosak. Mindent tudnak, láttak, megjósoltak előre, és széttárt karral, álszent arccal ismételgetik szakadatlan: „Pedig én megmondtam”. Ha ilyen emberekkel találkozol – bármilyen forróság is van – megfagy körülöttetek a levegő. Pedig ma is lesz részed ebben.

Ikrek: Magaslatokban szárnyal a lelked, magasztos gondolatokkal tele a fejed, ami szép, csak van egy aprócska hátránya: figyelemre sem méltatod a Földön járók gondját-baját, sőt, még csak észre sem veszed. Saját példádból is tudhatnád, milyen jólesik, ha észreveszik, hogy valami bánt, valami fáj. Ereszkedj le hát közéjük.

Rák: A mai napot próbáld a sportnak, testmozgásnak szentelni! A küllemedre is ráfér már némi csinosítás. Menj el uszodába, szaunába, fodrászhoz, kozmetikushoz. Ha belenézel a tükörbe, látod, hogy itt-ott egy kis háj is futás után kiált. Ha nagyon nehezedre esne most melegítőbe bújni, megteszi egy kis otthoni esti torna is.

Oroszlán: Roppant igényes vagy, mégis olyan embereket fogadsz bizalmadba, akik rossz fényt vetnek a büszke Oroszlánra. Baráti köröd inkább egy udvartartáshoz hasonló, és a kegyencek még véletlenül sem vetemednének arra, hogy szembeszálljanak veled. Hűséges szolgálókból ritkán válnak bátor katonák, ha éppen arra van szükség.

Szűz: Nagyon boldog leszel, hiszen végre elnyered a megpályázott állást. És ez még nem minden. Partnered bejelenti azt, amire már olyan régen vártál. Ezt a csodálatos napot meg kell ünnepelni! Add meg a módját, válassz egy hangulatos éttermet. A továbbiakban bízzátok magatokat érzelmeitekre, csodálatosan fogtok szórakozni.

Mérleg: Megelégelted, hogy az utóbbi időben mindenki csak téged ugráltat. A lehető legkisebbre csökkentetted a súrlódási felületet, és ezzel együtt a segítségedre vágyók táborát is. Haragosaid száma ezzel egy időben természetesen megnő, de ne törődj velük, majd megbékélnek. Azt tartsd szem előtt, hogy sürget egy határidő.

Skorpió: Ha állandóan lelki problémával vagy elfoglalva, ha mindig a már rég megtörtént eseményeken rágódsz, nincs esélye annak, hogy Vele találkozz. Márpedig semmire sincs oly nagy szükséged, mint a Belőle sugárzó nyugalomra. Az állandó őrlődéssel nemcsak saját napodat teszed tönkre, hanem családod hangulatát is megrontod.

Nyilas: Előnyös üzleti, vagy állásajánlatot kaphatsz, szerződést köthetsz a mai nap folyamán, de pontosan tisztázd a feltételeket, mert ha félreérted a lényeges részletkérdéseket, utólag már nem tudsz előnyös pozíciót kiharcolni magadnak. De ne légy túl rámenős, agresszív és ne szakíts félbe másokat. Türelem rózsát terem.

Bak: Mintha nem is te lennél. Könnyedséggel döntesz sorsformáló kérdésekben. És nem is rosszul. Egy régen húzódó családi ügy végére pontot teszel, remélve, hogy sokáig nem kerül sor a következőre. Noha nem lehet egy beszélgetést úgy kezdeni: milyen jegyben született? – mégis rá fogsz érezni egy Bika jóindulatú közeledésére.

Vízöntő: Ötleteidet, leleményességedet ma felesleges a munkára pazarolni. Elintéznivaló szép számmal akad másutt is. Nem vitás, szörnyű, hogy a mosógép épp a nyár derekán mondta fel a szolgálatot, avagy a tv éppen a legizgalmasabb műsor kellős közepén kezdett szembántó képeket közvetíteni. Maguktól azonban nem javulnak meg…

Halak: Álmatag napod van. Fogd a rekkenő hőségre, az átvonult vagy a közelben ólálkodó időjárási frontra, esetleg arra a szemtelen légyre, mely már több ízben az orrodra telepedett. Tény, hogy egész napodat valamiféle félálomban töltöd. Kár erőlködnöd! Engedelmeskedj Morpheusznak, ha már hív… Vagy nem érzed jól magát nála?

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 361

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.