Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Napi horoszkóp – Június 29.

Központ június 29, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 29.

 

Kos: Vége a hétnek, és egy sereg ügyben nem jutottál dűlőre. Pénzt kellene előteremtened a nyaraláshoz, vagy vállalkozásodhoz, de bedugultak a források. Kedvet érzel magadban, hogy csapot-papot otthagyj és odébbállj. Egyelőre érd be a hétvégi eltávozással. Tán az is elég, ha pár napra sikerül kiszabadulni munkád börtönéből.

Bika: Ritka alkalom: a szerencse és az akaratod összeszűrték a levet. Olyan munkát ajánlanak neked, amelyre mindig vágytál, és annyi pénzért, amennyit első elgondolásra elkölteni sem tudnál. A Bikára nem jellemző, hogy meggondolatlan lenne, most se tegyél hát kivételt. Alaposan rágj át mindent, mielőtt rábólintasz a dologra.

Ikrek: Akinek olyan nagy ismeretsége, vállalkozása van, mint neked, annak nem kevés erőfeszítésébe kerül, hogy ezt a szerteágazó kapcsolatrendszert életben tartsa. Akár egy bonyolult gépezet, elég egyetlen hiba, és az egész lelassul, megáll. Folyton telefonálni, levelezni, érdeklődni időnként fárasztó. Még sem hagyhatod abba.

Rák: Végre itt az utolsó nap a hét munkanapjaiból. Szedd össze magad, maradjon meg a jó benyomás munkatársaidban. Ha lehet, időben végezd el a dolgod, mert nincs rosszabb, mint munkát hazavinni. Úgyis csak vasárnap állnál neki, hiszen az ember mindig annyi idő alatt készíti el, amit rábíznak, amennyi a rendelkezésére áll.

Oroszlán: Ez a nap akkor is elszalad, ha munkával töltöd, hiszen nyáron még a legszigorúbb főnök is lazít a kötőféken, az irodákban üres íróasztalok árválkodnak, és akit keresünk, az vagy szabadságát tölti, vagy már csak hétfőn lesz elérhető. Te se erőlködj, hacsak nem muszáj. Telefonálgass, szervezd meg inkább a hétvégét.

Szűz: Hiába van rendben a szénád a munka terén, ha a szerelemben gondok vannak. Ez tönkretehet mindent. Képtelen vagy a munkádra koncentrálni, szétszórt, ideges vagy. Próbáld mérlegelni a dolog súlyosságát, és ha úgy látod, van még remény, kezdeményezd a találkozást! Ha túl sokáig húzod az időt, magadra haragítod a világot.

Mérleg: Itt az idő, hogy szabadságra menj. Ha még egy-két napig maradsz, nemcsak te, de környezeted is teljesen kikészül. Zsémbes, fáradt vagy, mindenért morogsz. Ahelyett, hogy igyekeznél leadni a munkát, ülsz rajta. Ezzel komoly fennakadást okozol. Ráadásul mikor kiderül, hol dőlt meg a dolog, megpróbálod másra hárítani.

Skorpió: Szokásos gátlásosságodat, félénkségedet sikerül háttérbe szorítanod, ha világos célt látsz magad előtt. Ha nekidurálod magad, nem lehet kétséges a siker, de legalábbis a részsiker. Ha ezt összeveted eddigi eredményeiddel, méltán lehetsz önmagaddal elégedett. A részsikerek máris azt tanúsítják, hogy jó úton haladsz.

Nyilas: A közeli napok eseményei elégedettséggel töltenek el, megsokszorozzák energiáidat. Azért feleslegesen ne buzogj, ne akard mindenáron a fontosságodat bizonyítani, mert ezzel csak nevetségessé válhatsz. Kirobbanó vitalitásodból tartogass az esti órákra is, mert egész banális körülmények között találkozhatsz valakivel.

Bak: Kitűnően éreznéd magad, ha ma növényekkel foglalkozhatnál. Törődj az otthonodban lévő virágokkal. Egy a lényeg: mindenképpen kerülj kapcsolatba a földdel, hogy szó szerint elemedben érezhesd magad. Megnyugvásra, gondolataidnak tisztázására, töprengésre, elmélázásra kitűnő alkalom lesz ez – és talán még valami másra is.

Vízöntő: Közeleg a hétvége! A nyűgös feladatok ködbe vesznek, és a végtelen lehetőségeké lesz a tér. Nem ártana, ha rendkívüli felfedezéseidet aprópénzre váltanád. És az sem lenne baj, ha megbeszélnéd családoddal, partnereddel terveidet. Ha mindenről megfeledkezel, még a végtelen térben is határvillongásokra kell számítanod.

Halak: Kétséges, hogy ma fogsz meggazdagodni. A munkádból biztosan nem. Persze Fortuna kipécézhet magának… Semmi esetre se kezdj nagyobb dolgokba. A bankokat messziről kerüld el, ne írj alá hivatalos papírokat, ne köss adás-vételi szerződést. Mindezt a legkönnyebben úgy tudod betartani, ha már kora reggel elutazol pihenni.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 413

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.