Központ
2020. november 24. kedd, Emma

Napi horoszkóp – Június 30.

Központ június 30, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 30.

 

Kos: Bár ritkán táplálsz illúziókat, most nem lehet okod panaszra. Ügyeid szerencsésen rendeződnek. Helyzeteddel elégedett lehetsz, és ezért hálás is vagy a sorsnak. Kötekedő természeteddel azonban saját magad ellen fordíthatod munkatársaidat és családodat is. Nem tudsz parancsolni csípős nyelvednek.

Bika: Szakmai kérdések ma nem kötnek le, a közélettől is csömöröd van. Felfordul a gyomrod az állandó marakodástól, egymásra mutogatástól. Csak a szerelemre gondolsz, más nem is érdekel, de nemcsak gondolni akarsz rá, hanem művelni is akarod… Most végre elmondhatod kedvesednek, amit már régen szeretnél.

Ikrek: Egyszerűen ellenállhatatlan vagy, amikor ilyen bőséggel áradnak belőled az ötletek. Valósággal bombázod velük környezetedet, és ők csak kapkodják a fejüket. Mivel nem először fordul elő ilyesmi, és mindig az volt a vége, hogy feledésbe merültek remek ötleteid, vedd a fáradságot, és írd le őket.

Rák: Hamarabb kezdődhet a hétvégéd, lazíthatsz a munkahelyeden, mert nem sok dolgod akad. Barátaid hívnak egy délutáni testmozgásra, ami belenyúlik az estébe is. Éjszaka tovább maradsz ki, mint ahogyan tervezted, de most kedvedre van a lumpolás. A pénzt is költöd rendesen, pedig még hónap eleje van.

Oroszlán: Néha túl messzire kell menned ahhoz, hogy megtudd, milyen messzire mehetsz. Mégis dühbe gurulsz, amikor eléred lehetőségeid határát. Korlátok nélkül szeretnél élni. Pedig a sivatagok, tágas szavannák is véget érnek valahol, és az Oroszlánnak eszébe sem jut túl messzire kalandozni otthonától.

Szűz: A már egyébként is zajos munkanap után igazán kellemetlenül érint, hogy partnered otthon rossz passzban van, és egy apróságon fennakadva parázs veszekedést szít. Próbáld meg rövidre zárni ezt a kellemetlen szituációt. Ez az egyetlen, amit tehetsz, hiszen most érvekkel meggyőzni úgysem tudnád őt.

Mérleg: Dicséretekkel halmoznak el, megjutalmaznak, de úgy érzed, semmi nem indokolja ezt. Zavar, hogy érdemtelenül a középpontba kerülsz. Hisz csak végezted a dolgodat, és a szerencsén múlt, hogy ösztönösen a jó útra tértél. Ha visszafogottság jellemez a szerelmi életben is, partnered elégedett lesz.

Skorpió: Veszélyes helyzetbe keveredtél, de egy láthatatlan kéz megvédett minden komolyabb sérüléstől, megóvott a támadásoktól, egyengette utadat. A továbbiakban ne számíts az atyai gondoskodásra, az illetőnek éppen elég gondja-baja van, és nem ér rá, hogy a szerencsétlen ballépéseiddel foglalkozzon.

Nyilas: Szélcsendbe kerültél. Használd ki a kedvező lehetőséget, hogy ma lazíthatsz. Komolyabb beszerzéseket – műszaki cikkek, bútor – érdemes lenne megejteni. Ne feledkezz meg egy fontos születésnapról sem. Ha teheted, ne telefonálj, hanem személyesen gratulálj. Jól jöhet még ez az apró figyelmesség.

Bak: Helyes, hogy mindenki gondjait képes vagy magadra vállalni, nem helyes, hogy egyedül szeretnéd megoldani őket, miközben önmagaddal elfelejtesz törődni. Legalább részfeladatokat ossz ki, hogy ne kelljen belebetegedned a jóságba. Ígéretedet tartsd be, a kialakított képet ne rontsd el a linkséggel.

Vízöntő: Olyan, mintha a Dunába vizet hordanál. Egyik feladatot megoldod, mögötte ott sorakozik öt másik. Az egyik lyukat betömöd, a másik oldalon máris ott tátong egy újabb. Kedved volna elmenekülni a világból. Ne tedd! A gondok ettől nem oldódnak meg, a lelkiismeret-furdalás pedig nem hiányzik most.

Halak: Mindenkinek többet használsz – saját magad is beleértve -, ha magasan szárnyaló gondolataidat lecsalogatod a fellegekből. Vagy ha kell, erővel leráncigálod. A valóság sáros talajába ütközve biztos sokkal gyorsabban szöknek szárba… Lehet, hogy amit létrehozol, nem lesz eget verő, de ne bánkódj.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 395

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.