Központ
2020. november 24. kedd, Emma

Napi horoszkóp – Június 4.

Központ június 4, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 4.

 

Kedves Kos! A szétszórt csillaghatás következtében egyesek ragyogó hangulatban kezdik és fejezik be a napot, mások pedig mély depresszióba zuhanhatnak vagy pánikba esnek. Minden különösebb ok nélkül úgy érezhetik, hogy feleslegesek, vagy tervük ellenállásba ütközik. Elkeseredésükben még érzelmi életük is háttérbe szorul.

Kedves Bika! Munkahelyeden minden a legnagyobb rendben, helyzeted megingathatatlan. Bár igaz, sok furcsaságot rebesgetnek a többiek holmi furfangos ügyletekről… De ki tudja, lehet, hogy a fele sem igaz annak, amit beszélnek. Szerelmi életedben is minden a legnagyobb rendben van. Bár ilyen dolgokban nem a „rend” a helyénvaló.

Kedves Ikrek! Fejfájás figyelmeztet arra, hogy kimerülőben vannak tartalékaid. Szerencsére többféle módszer áll rendelkezésedre, hogy akár tetőtől talpig kicserélődj. Ezek közül csupán egy a jóga, melynek eredményes gyakorlatához sok türelem és kitartás szükséges. Ha már az első percben feladod, semmi hatásra nem számíthatsz.

Kedves Rák! Találtál egy könyvet, és alig tudod letenni. Mindig vonzódtál a számmisztikához, a varázslatos, megmagyarázhatatlan dolgokhoz. Ma nagyon féltékenyen őrködsz minden felett, amit csak a magadénak mondhatsz. Birtoklási vágyad szinte határtalan. Úgy képzeled, hogy valaki meg akar fosztani valamitől. Alaptalan félelem.

Kedves Oroszlán! Ha csak a vágy vezet, hajódnak vihar a kormányosa, és hajótörést szenvedsz. Jól értesz ahhoz, hogy különválaszd az érzelmet az értelemtől. Néha megfeledkezel a kitűzött célról, és rábízod magad a szívedre. Pedig megbánod utólag, ha nem az eszedre hallgatsz. Egyszer azt veszed észre, hogy más áll a kormánynál.

Kedves Szűz! Rendkívül kreatív vagy ezen a napon. Úgy érzed, eleged van a megszokott dolgokból, valami újra vágysz. Természetesen ezért nem kell munkahelyet, esetleg lakást változtatnod, az is elegendő, ha átrendezed a szobádat. Meglátod, mennyire más lesz, ha beszerzel néhány új növényt, vagy kicseréled az ócska függönyt.

Kedves Mérleg! Nincsenek jó ötleteid, vagy különleges terveid. Gépiesen végzed a munkádat, nem sokat használod a fejedet. Sajnos így még nagyobb a hibák lehetősége, és olyasmit is rendre elvétsz, amit más napokon elképzelhetetlennek tartanál. Ráadásul valamilyen ballépésed miatt még szerelmed is megorrol rád. Ez nem zavar?

Kedves Skorpió! A csalódottság és a keserűség rossz tanácsadó. Ráadásul vannak, akik éppen ezt szeretnék kihasználni, és egymásnak akarnak ugrasztani titeket. Hatalmas energiát fektetnek ebbe, mert tudják, így lehetetlen helyzetet teremtenek. Több leveled is van, amelyeket végre meg kellene válaszolnod. Inkább ezzel törődj!

Kedves Nyilas! Tegnapi találkozásodnak már ma hasznát veheted. Az ügyek jó irányban haladnak, de legalábbis kimozdultak a holtpontról. Ne bánd, ha semmi sem köt le különösebben. Ne erőlködj. Látványos tengés-lengéseddel csak a többieket bosszantanád. Legjobb, ha lelépsz, és hagyod, hogy hangulataid alakítsák programodat.

Kedves Bak! Reggel a nyakadba akasztanak egy feladatot, melyhez – ha lenne elég időd – tán még kedved is lenne. Már előre tudod, hogy a te mércéd szerint nem fogod tudni kiválóan teljesíteni. Csakhogy a te mércéd nem általánosan elfogadott. Vedd tudomásul, hogy most ezt kell megoldanod, és plusz erőbedobással sikerülni is fog.

Kedves Vízöntő! Túl sok jó ma sem fog történni veled. Ezt azonban szinte már vállrándítva veszed tudomásul. Igencsak eleged van mindenből: munkádból, családodból, ismerőseidből. Legszívesebben elmenekülnél, elbújnál a világ végére. Tedd azt! Sétálj, nézz kirakatokat, egyél egy nagy adag fagylaltot. Este pedig korán feküdj le.

Kedves Halak! Neked is vannak olyan apró tennivalóid, amelyek elintézése sem különösebb figyelmet, sem nagyobb erőbefektetést, sem hosszadalmas fáradozást nem igényel. A mai nap kiváló az efféle ügyekkel való foglalatoskodásra. Láss neki hát komótosan, mindenféle sietség nélkül. Fizetséget valószínűleg úgyis hiába vársz.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 299

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.