Központ
2020. október 30. péntek, Alfonz

Napi horoszkóp – Június 4.

Központ június 4, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 4.

 

Kos: Készülj a legrosszabbra a munkában, szívügyekben, és minden másban. Azok a Kos jegyűek viszont, akik április 1. és 20. között születtek, mentesülnek az ártó bolygóhatások alól. Számukra kedvezően, vagy eseménytelenül alakul a nap, míg a többiek semmi jót nem találnak benne, csak bosszúságot.

Bika: Ne töprengj megoldhatatlannak látszó problémákon, mert ezzel csak idődet, erődet fecsérled. Inkább olyan feladatokra összpontosítsd figyelmedet, melyeket játszi könnyedséggel oldasz meg. Az így születő apró sikerélmények hozzásegítenek, hogy a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat is könnyen vedd.

Ikrek: El sem hiszed, hogy ilyen nap is van, amikor semmi sem zavarja meg nyugalmadat, senki sem sért meg, és te sem bántasz meg senkit. Mindössze az árnyékolja be napodat, hogy egyre sűrűbben gondolsz a közelgő, de oly távoli szabadságra. Ne tagadd, ha volna rá lehetőség, csapot-papot itt hagynál.

Rák: A pihenés után igazán jól esik a nyári nyüzsgés munkahelyeden. Nem zavar a kellemes, cél nélküli fecsegés, legalább bekapcsolódsz te is munkahelyed vérkeringésébe. Mert valld be, nem igazán érdekel, kivel mi történik, ha az a valaki nem egy közeli barátod. Ennek ellenére mindig segítőkész vagy.

Oroszlán: Lángra lobbantasz magad körül mindent. Már szanaszét hevernek a megperzselt áldozatok. Szenvedélyesen hajszolod az élvezeteket, tébolyultan szerelmes vagy a szerelembe. Minden utadba kerülő zsákmányban a nagy igazit véled felfedezni. Lehet, hogy ezen a napon meg is találod? Szentül hiszed…

Szűz: Semmihez nincs kedved ebben a hőségben. Ne sajnáltasd magad, hiszen nem te vagy az egyetlen, akinek dolgoznia kell ezen a napon. És különben is, ha zuhogna az eső, az is baj lenne. Láss szépen munkához, bármennyire is nehezedre esik. Esetleg tegyél magad mellé egy hideg üdítőt, vagy jeges teát.

Mérleg: Ha valaki nyíltan intéz hozzád egy kérdést, az a legkevesebb, hogy nyíltan válaszolj. Kerteléssel nem mész sokra, ez már többször bebizonyosodott. Az este a szerelemnek kedvez, de csak akkor, ha ezen a téren is őszinte leszel. Akkor is légy az, ha ezzel esetleg kicsit elszomorítod kedvesedet.

Skorpió: Vágj jó képet a dolgokhoz, és próbálj meg izgalmas elfoglaltságot találni. Nehéz értelmes feladat nélkül kitölteni a napot. Nem baj, ha tévét nézel, ha egy műsor érdemesnek bizonyul arra, hogy bekapcsold a készüléket. Elképzelhető, hogy látogatód érkezik. Az hagyján, de még jó hírt is hoz.

Nyilas: E napot nem neked találták ki. Legszívesebben törölnéd a naptárból az összes hétfőt, csakhogy ha ez sikerülne, akkor a következőben az összes keddet kiradíroznád. Mivel erre nincs reális lehetőség, beletörődsz a sorsodba. Furcsa találkozásban lesz részed, ami hosszú ideig foglalkoztatni fog.

Bak: Egy olyan személlyel találkozol, akit valaha nagyon szerettél, és még most is kedves a számodra. A találkozás végképp átminősíti a kapcsolatot, de nem haszontalan. Olyan gondolatokat ültet el a fejedben, amelyekkel érdemes foglalkoznod a jövőben. Segítséget is remélhetsz, immár jó barátodtól.

Vízöntő: Az apró munkahelyi sikerek ma nem elégítenek ki. Észre sem veszed őket, vagy ha igen, hidegen hagynak. Nem tudsz felszabadulni a hétvége eseményeitől. Békétlen, kedvetlen vagy. Egy telefont azért mindenképpen megereszthetnél, és ha meggondoltad volna magad, akkor sem kell tartanod semmitől.

Halak: Jó hangulattal ajándékoz meg a Sors e napon. Hogy ajándék, az túlzás, hisz neked is részed van benne. Véget vetsz egy megsavanyodott kapcsolatnak, mely mindkét fél számára terhes már. Így nem kell olyan döntést hoznod, mellyel fájdalmat okozol. Elég, ha kimondod, amit már régen ki kellett volna.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 334

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.