Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Napi horoszkóp – Június 8.

Központ június 8, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Június 8.

 

Kedves Kos! Szép élmények hatása alatt állsz, és ezek átsegítenek a kisebb munkahelyi zökkenőkön. Elviselhetőbbé teszik a nagy, megmérető feladatok hiányát, de a túlzott terhelést is. Ma képes leszel felülemelkedni a kicsinyes intrikákon éppúgy, mint a bevásárlás, az ügyintézés napi bosszúságain.

Kedves Bika! Dolgozol naphosszat, megállás nélkül, fáradtságot szinte nem is érezvén. Még kedvedre is van a dolog. Élvezed, méregeted, számon tartod, ahogy fogynak, ritkulnak a teendők, elintéznivalók. Otthon, a családban is mindent elrendezel, elsimítasz. Tekintélyed, tartásod ma sokakat vonz.

Kedves Ikrek! Mi volna, ha ez egyszer megpróbálnál mélyebbre ásni a meg szokottnál? Az, hogy felszínes ismeretek alapján ítélsz, mélyen sértheti azt, akit érint, és az ilyesmit mindenki nehezen bocsátja meg. Saját bőrödön is érezted már, milyen nehéz jóvátenni a meggondolatlanul kimondott szót.

Kedves Rák! A nagy pauza időszaka következik. Magánéletedben és munkahelyeden sem találod a helyed. Úgy véled, most tényleg itt a nagy váltás ideje, csak éppen módot nem találsz a mikéntjére. Ha valóban fel akarsz rúgni mindent, jól gondold meg. Ne kövesse a tetteket majd okoskodás, vagy megbánás.

Kedves Oroszlán! Meglehetősen ritkán esik meg veled, hogy kételyek gyötörnek, meginog lábad alatt a talaj. Nem kell szégyellni, hogy kiderül: a király is ember. Kizárólag arra kell vigyáznod, nehogy illetéktelen előtt fedd fel gyengéidet. Legjobban teszed, ha visszavonulsz, és önvizsgálatot tartasz.

Kedves Szűz! Olyan ismereteket szerezhetsz ma, melyek mind a te, mind ismerőseid anyagi helyzetén javíthatnak. Mielőbb tárgyald meg velük a kínálkozó lehetőséget, hiszen ezen csak nyerhettek. Gyors elhatározással, gyors befektetéssel hamarabb élvezhetitek az eredményt. Csak tudd, hol van a határ!

Kedves Mérleg! Ha voltak is zűrök mostanában az életedben, ma biztosan nem lesznek, sőt megoldódnak az eddigi problémák is. Ez önmagában nem ok az ünneplésre, de ha mulatni támad kedved, ne ez tartson vissza. Bár jobban tennéd, ha tartózkodnál a nyilvános megjelenéstől, most nyugalomra van szükséged.

Kedves Skorpió! Most már kár valamilyen újdonsággal előállni, úgysem lesz időd arra, hogy megvalósítsd. Maradj az eddig jól bevált módszereknél. Minden bizonnyal a többiek sem bánják, ha valamilyen állandósággal találkoznak e rohanó világban. Kapcsold ki magad a rohanásból, legalább egy kis időre.

Kedves Nyilas! Látod, mennyit tesz a jó szó, a törődés? A napok óta fokozódó feszültség máris oldódni látszik benned és környezetedben is. Bátran lazíthatsz egy kicsit, hisz az utóbbi időben úgyis három ember helyett dolgoztál. Ha a napi testmozgást sem hanyagolod el, nyugodt álomban lesz részed.

Kedves Bak! A rendetlenség és a pontatlanság a szemedben bűnnek számít. Éppen azok nem tisztelnek meg vele, akik közvetlen környezetedben élnek. Ma mintha különleges világnap lenne: kitakarított, tiszta lakással várnak, ami felettébb jól esik. Viszontreakcióként készíthetnél egy finom, vacsorát.

Kedves Vízöntő! Az a baj, hogy te sem tudod, mi bánt. Borús vagy, de mosolyogsz. Mindenkivel bizalmatlan vagy, mégis úgy teszel, mintha te volnál a megtestesült hit. Add fel hát ezt a kettős játszmát, és válaszd az egyiket, avagy a másikat, de mindenképp dönts, és tégy pontot e kusza ügy végére.

Kedves Halak! Eseménytelen nap ez a mai. Emiatt azonban nem szomorodsz el, hiszen amúgy is kezdted már fárasztónak, és terhesnek találni az utóbbi napokban tapasztalható nyüzsgést. Pedig hát emiatt elsősorban saját magadat vádolhatod, hiszen te szabtad meg az iramot, senki nem kényszerített rá.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 399

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.