Központ
2020. október 25. vasárnap, Blanka, Bianka

Napi horoszkóp – Május 12.

Központ május 12, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 12.

 

Kedves Kos! Hivatásodban szélcsend uralkodik, nincs semmi, ami feldobna, vagy amire érdemes volna ráhajtani. Ez most nem izgat különösen. Még örülsz is annak, hogy nyugodtan átgondolhatod a teendőket. Itt az alkalom, hogy függőben lévő ügyeidet is elintézd. Az időpont az elmélyült alkotómunkának is kedvező.

Kedves Bika! Dolgoznod kell ilyen ragyogó időben! A verőfénytől, a szikrázó napsütéstől még komorabb lesz munkakedved. Az apró bosszúságok összegeződnek. Fékezd magad, mert olyat teszel, amit végül te is megbánsz. Füstölögsz, morogsz, kárálsz egész nap, ezt sem kellemes ám hallgatni, és nehéz elviselni.

Kedves Ikrek! Minden csontodban érzed a tegnapi nap következményét, vagyis a kimerültséget, ugyanakkor lelkileg leírhatatlan frissességet érzel. Sajnos ez nem elegendő ahhoz, hogy teljes emberként végezd a munkádat, de sebaj, fél kézzel is megoldhatod, hiszen meg van hozzá a kellő rutinod és szakismereted.

Kedves Rák! Valami susmus folyik a hátad mögött. Helyesen tennéd, ha kiderítenéd, persze csak okosan, hátha nincs is semmiféle alapja aggodalmadnak. Lehet, hogy csak eltúlzott pletyka minden. Akivel meg tudod osztani kételyeidet, remélhetőleg most is a segítségedre lesz. Beszéljétek meg, mi a teendő most.

Kedves Oroszlán! Felvillanyoz a harc, a verseny lehetősége. Készülj fel arra, hogy az elkövetkező napokban a bátorságodon kívül erődre, kitartásodra, de még leleményességedre is szükség lesz, ha nem akarsz lemaradni vetélytársaid mögött. Tudomásul kell venned, hogy a vadászmezőn olykor mások is feltűnnek.

Kedves Szűz! Május a szerelem hava! Ezt tapasztalhatod ma te is. Akaratlanul is minden gondolatod e körül forog. Legyél partneredhez feltűnően kedves, egy ilyen szép napon különleges bánásmódot érdemel. Ne szégyelld kimutatni érzelmeidet! Tartós kapcsolatnál néha erre is szükség van, különben ellaposodik.

Kedves Mérleg! Az élet gyakran produkál meglepetéseket. Amikor már biztos vagy benne, hogyan végződik egy munka, fordulatot vesznek az események. A szerelem terén sem jön be a papírforma. A hetek óta tartó ostromnak sikerrel kellene végződnie, ehelyett minden átmenet nélkül egy újabb flört részesévé válsz.

Kedves Skorpió! Környezetedben valaki nem képes elismerni, hogy van más, az övétől eltérő megközelítés is. Meggyőzni ily módon szinte lehetetlen, érvekkel jobb belátásra bírni, és véleményét alakítani szintúgy. Zsákutcának tűnik a helyzet, mert így egy lépést sem tudtok előrelépni, csak körbe-körbe jártok.

Kedves Nyilas! Ha tartós kapcsolatban élsz, ma nagy veszekedésre készülhetsz. Még szakításra is sor kerülhet. Mindennek persze volt előzménye, és ezzel nagyon is tisztában vagy. Egyedül élő Nyilasok számára sem kedvező a mai nap új ismeretségek kötésére. A munkában viszont továbbra is sikeresek maradnak.

Kedves Bak! Szerencsésnek kellene lennie a mai napnak, mégis rejteget egy lélektani buktatót. Légy annyira felvértezett, hogy ne érjen váratlanul, akkor tán könnyebben átvészeled. Ha útra kelsz valahova, számíts arra, hogy nem a tervezett időben érkezel meg. Óvatosság, rendszerezettség legyen ma a jelszó.

Kedves Vízöntő! Sajgó derekad, használhatatlan lovaglóizmaid mind-mind arra emlékeztetnek, hogy tegnap tán mégis többet serénykedtél, mint szabadott volna. Munkatársaid megmosolyognak, óvatosan kerülgetnek, de most nincs erőd ezzel foglalkozni. Soha nem gondoltad, hogy ilyen fárasztó és nehéz művelet ülni…

Kedves Halak! Ne rohanj, ha késésben vagy. Még megütheted a bokádat… Leginkább a nagy sietségben, mert más veszély nemigen fenyeget. Ez az a hétfő, melyet mindenki úgy tekint, mint a hétvége meghosszabbítását, és nem, mint az új hét kezdetét. Lehet hogy te is? Alkalmazkodóképességeddel azonban nincs gond.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 285

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.