Központ
2020. október 20. kedd, Vendel

Napi horoszkóp – Május 17.

Központ május 17, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 17.

 

Kedves Kos! Kívánságod teljesült: ma kitombolhatod magad a szerelmeskedésben. Forr a véred, és partnered is hasonlóképpen érez. Az együttlétet azonban megzavarhatják. Például akkor jönnek látogatók, amikor javában elmerültök egymás élvezetében. Hasonló helyzetekre számíthatsz, mégis hódolhatsz szenvedélyednek.

Kedves Bika! Ma is a természetbe vágysz, ki a lakásból, de a töméntelen sok benyomást befogadni sem tudod, elfárasztanak, annyira élesen, teljesen, hamisítatlanul érzékelsz mindent. Szinte megrészegítenek a tájak, a virágok és a ruhákból félig kibomló emberi testek. Minden mozog, él, tenyészik. Csodálatos nap!

Kedves Ikrek! Semmit sem gyűlölsz jobban a tétlen várakozásnál. A mozgékony Ikreket azzal lehet a leginkább megbántani, ha nem jelenünk meg a megbeszélt időben. Habár nem erénye a pontosság, azért mástól elvárja ezt, és csak a kíváncsiság tart vissza téged attól, hogy elmenj. Most sem csalatkozol megérzésedben.

Kedves Rák! Ép testben ép lélek – mondták a régi görögök is. Ebben nagyon igazuk volt. Te is tapasztalhattad, mennyi örömmel jár, ha meg vagyunk elégedve külsőnkkel. Mostanában nem törődtél ilyen szempontból egészségeddel, pedig nem ártana egy kis kondicionáló torna. A sport lelki életedre is jó hatással van.

Kedves Oroszlán! Vágyat érzel valami ismeretlen után. Legjobb, ha családostól útra kelsz, és idegen tájakkal ismerkedsz. Tágas síkságok, lankás hegyoldalak hívnak. Háborgó lelkedet megnyugtatja, ha a dombtetőn pihenve gyönyörködsz az eléd táruló látványban. Magányos Oroszlán nem éri be ennyivel. Vadásznia kell!

Kedves Szűz! Húsvét óta nem volt nagytakarítás. Itt a nagyszerű alkalom. Ha sikerül a családban segítőtársakat toborozni, egykettőre végeztek, és hamar ragyogni fog a lakás. Az apróbb munkákat nem érdemes máskorra halasztani, hisz ez a nap már úgyis elveszett. Végezz el mindent, így a vasárnap a pihenésé lesz.

Kedves Mérleg! Partnereddel közösen fontos döntéseket hozhattok ezen a napon. Lehet, hogy a hivatásoddal van kapcsolatban, de az is lehet, hogy a magánéletetekkel. Sőt, az is megeshet, hogy fiatal Mérlegek erre a napra tűzik ki az esküvőjüket. Bárhogy legyen is, emlékezetes lesz a mai nap valamilyen tekintetben.

Kedves Skorpió! Hajlamos vagy a lényegtelen dolgok eltúlzására, a semmiségek felnagyítására. Lelkiismeretei kérdést csinálsz igazi apróságokból, és ezzel tönkreteszed az egész napot. Ne törődj azzal, mit pusmognak a hátad mögött, hogy milyen pletykákat terjesztenek. Biztos lehetsz benne, hogy jó úton haladsz.

Kedves Nyilas! Végre egy derűs, kiegyensúlyozott hétvége. Amit tegnap még nyűgnek éreztél, ma egyenesen kívánatosnak tűnik. Úgy érzed magad, mint egy kisgyerek: szeretetre, gondoskodásra vágysz. A szerelem boldog pillanatokat tartogat. Az ilyen napok bebizonyítják, hogy nem szabad örökké a munkába temetkezned

Kedves Bak! Sokféle hatás ér ma, óráról órára változó. Nehéz lesz jó kedélyállapottal bírni, de gondolj arra, hogy a rossz is hamar elmúlik. Éltessen a következő pillanat, ami újabb változást hozhat. A víz minden formája jót tesz. Ha nézed, ha úszásra használod, vagy vízkúrát veszel, minden változatában hasznos.

Kedves Vízöntő! A hétvégét mindenképpen töltsd a szabadban. A kerti munkák elvégzését egyébként sem lehet már tovább halogatni. Arról nem is beszélve, hogy a füstös, szmogos város után jól fog esni és jót fog tenni neked a szabadban végzett fizikai munka, vagy testmozgás. A helyes táplálkozásra is figyelj oda!

Kedves Halak! Nem idegesítenek fel, nem zaklatnak felesleges kérdésekkel, nem vonnak felelősségre olyan dolgok miatt, amelyekről egyáltalán nem tehetsz. Semmi olyan kellemetlen benyomás nem ér, mely felkavarhatná lelkednek iszapját…Teszed tehát a dolgodat. Milyen jó volna, ha az élet csak ilyen napokból állna.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 331

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.