Központ
2020. október 24. szombat, Salamon

Napi horoszkóp – Május 18.

Központ május 18, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 18.

 

Kedves Kos! Minden jó, ha jó a vége, és ma már te is jókat nevetsz a tegnapi incidenseken. Felszabadult, vidám vagy. Humorérzékeddel, szellemességeddel valósággal elbűvölöd partneredet és egész környezetedet. Ezen a napon semmi sem esik nehezedre. Családod bármit kér, jókedvűen teljesíted kérésüket.

Kedves Bika! Ma csak hevernél, nézelődnél mélán, hagynád, hogy mintegy körüldongjanak az események. Nem érzed igazából a súlyukat, igaz, jórészt súlytalanok. Vízparton lennél, tétlen, lusta nyugalomban, de belerángatnak a mindennapi dologtevés szürke, széles, sodró folyamába. Hiába menekülsz előle.

Kedves Ikrek! Itt az ideje, hogy csapj egy nagy mulatságot, még mielőtt belefásulsz a mindennapok szürke egyhangúságába. Hívj meg minél több embert, az sem baj, ha egy kicsit zsúfoltabban lesztek a kelleténél. A társaság kifejezetten jó hatással lesz rád, és nem kétséges, hogy remekül érzed magad.

Kedves Rák! Igazi vasárnapi hangulatod van. Meleg, fülledt, álmos nap a mai. Enni sincs kedved, legfeljebb egy kis gyümölcsöt kívánsz. Étvágyad nem mondható kielégítőnek. Ez azonban téged nem aggaszt. Nem is kell állandóan degeszre tömni magunkat. Csak eltunyul az ember testben és lélekben egyaránt.

Kedves Oroszlán! Semmi sem akadályoz meg abban, hogy elmélkedj a múltról és a jövőről. Értékes tapasztalatok birtokába jutsz, ha megpróbálsz a dolgok mélyére ásni. Magyarázatot találhatsz arra is, ami előtt eddig értetlenül álltál. Ha tisztán látod szerepedet, a jövőt illetően sem lesznek kételyeid.

Kedves Szűz! Kedvenc időtöltésed a főzés. Ma ismét remekelhetsz. Az egész család összegyűlik, és a sok éhes száj megelégedéssel fogadja a finom ebédet. Közben észrevétlenül megoldódik néhány családi probléma is. Ha telefonon akarnak elszólítani e meghitt légkörből, bármilyen fontos is, mondj nemet.

Kedves Mérleg! A vasárnap a családé. Miért tennél éppen ma kivételt? A délelőtt legyen a gyerekeké, a délutánt pedig töltsd szüleiddel. Meglehetősen régen látogattad meg őket, és örömmel állapítod meg, hogy jó egészségnek örvendenek. Ez a megnyugtató tudat téged is boldoggá, kiegyensúlyozottá tesz.

Kedves Skorpió! Igazán álomszerű az, hogy nem kell rohannod, senki sem siettet, így nyugodtan fogyaszthatod el ebédedet, méghozzá kellemes társaságban. Nemcsak a tüzes bor, hanem az asztaltárs is jócskán hozzájárul ahhoz, hogy hangulatod megjavuljon, hogy felhőtlenül örülj ennek a kellemes napnak.

Kedves Nyilas! Elégedetlen, türelmetlen vagy. Magányra lenne szükséged, legszívesebben mindenkit leráznál. Ha továbbra is így viselkedsz, sikerül mindenkit elüldöznöd magad mellől. Ezt akarod? Munkád kimeríthetetlen örömforrás. A véletlen játszik közre abban, hogy végre befejezd azt, amit elkezdtél.

Kedves Bak! Ha bármi sérelem ér, partnered kapaszkodót jelent. Igyekezz megbeszélni vele a dolgokat, és közös megfontolással dönts. A május – azt mondják – az érzelmek hónapja. Ebből ma éppen csak csurran-cseppen. Kártyázás, és társasjáték közben lesz időd elrévedezni valami földvonatkozású ötleten.

Kedves Vízöntő! Mindent egyszerre akarsz elvégezni. Hajtod famíliádat, gyorsabb munkára akarod ösztökélni őket. Már mindenki támolyog a fáradtságtól, olyan, mint az őszi légy. Veled nem lehet bírni. Hagyd a többieket pihenni, ne légy hajcsár! Te pedig végezz el a teendőkből annyit, amennyit bírsz.

Kedves Halak! Látod, a kívánságod nem mindig teljesülnek. Ma biztosan nem. Talán ha tegnap szerényebben, alázatosabban fogalmazol… Ki tudja, lehet, hogy a sorsot irányító erők megorroltak rád, és most nemes haragjukban büntetéssel sújtanak. A legokosabb, ha valami engesztelő áldozaton töröd a fejed.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 273

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.