Központ
2020. október 29. csütörtök, Nárcisz

Napi horoszkóp – Május 25.

Központ május 25, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 25.

 

Kedves Kos! Nyugodtnak ígérkező nap, itt-ott kellemes, illetve kellemetlen izgalmakkal fűszerezve. A parti, vagy utazás ismeretséget helyez kilátásba magányos Kosoknak. Nem árt, ha nagy izgalmadban sem feledkezel el az elővigyázatosságról. Vezessen óvatosan, nézd meg akár kétszer is, hogy bezártad-e a lakás ajtaját.

Kedves Bika! Mintha kicseréltek volna, újra a régi vagy, sürögsz-forogsz, nem ismersz lehetetlent. Gyorsan túl akarsz esni az otthoni teendőkön, hogy mihamarabb felkerekedhess. A napfény, a víz, a csillámló föveny az igazi elemed. Ha napozol, feltétlenül krémezd be magad, de még kellemesebb, ha kedvesedet kéred meg.

Kedves Ikrek! Valami alaposan összekuszálja terveidet, és egyelőre nem tudod pontosan, mi az. Nem tudod biztosan, mit akarsz, percről percre változik a célod, elképzelésed. Tán az volna a legjobb, ha egy kis időre félrevonulnál, és megpróbálnál rendet teremteni a fejedben. Kerüld a meddő vitákat, ma csak veszíthetsz.

Kedves Rák! Egyáltalán nincs hétvégi hangulatod, pedig rád férne a pihenés. Idegileg eléggé megviselt az elmúlt hét, csak nem ólmos testi fáradtságot érzel tagjaidban. Pszichés érzékenységed fokozottabb, próbálj sokat aludni. Ne tegyél semmit, ez minden, amit tehetsz. Ha nagyon hiányzik a társaság, hívd meg barátaidat.

Kedves Oroszlán! Az augusztus 13. és 23. között született Oroszlánok még nem érzik a mókuskerék forgásának egyhangúságát. Kiegyensúlyozottak és vidámak. A többi Oroszlánra bezzeg nehezebb idők járnak, pihenésre van tehát szükségük. Színház, mozi, egy jó könyv, de bármilyen kedvtelés előbbre való most, mint a tépelődés.

Kedves Szűz! Nagyon sok rossz történt veled mostanában, idegeid kezdik felmondani a szolgálatot. Ne rontsd el a család többi tagjának jó kedvét! Okosan teszed, ha visszavonulsz, kipihened magad, és nem zaklatsz senkit. Kézimunkázás, vagy olvasás nem ajánlott mára, hiszen ez is koncentrálást igényel. Inkább nézz tv-t.

Kedves Mérleg! Szinte hihetetlen, hogy ismét elmúlt egy hét, és újra élvezheted az édes pihenést. Ne fogj ma semmilyen munkába, már csak azért sem, mert veszély leselkedik rád. Lustálkodj egészen nyugodtan, hiszen a héten megdolgoztál a pihenésért. Este remek kikapcsolódást nyújthat egy film, vagy egy színházi előadás.

Kedves Skorpió! A döntést megnehezíti, hogy nem találsz támaszra, olyan bizalmasra, akinek mindent elmondhatnál, akitől tanácsot kérhetnél, akiben feltétel nélkül megbízhatnál. Ugyanakkor azonban látnod kell, hogy tétovázásod, halogató taktikád egyáltalán nem válik be, egyre távolabbnak tűnik a nemrég még közeli cél.

Kedves Nyilas! Végre egy derűs, kiegyensúlyozott hétvége. Amit tegnap nyűgnek éreztél, ma egyenesen kívánatosnak tűnik. Úgy érzed magad, mint egy kisgyerek: szeretetre, gondoskodásra vágysz, és nem hiába. A szerelem boldog pillanatokat tartogat. Az ilyen napok bebizonyítják, hogy nem szabad örökké a munkába temetkezni.

Kedves Bak! Bizonytalan vagy, melyik meghívást fogadd el. Csak nehogy két szék közül a pad alatt találd magad. Ahelyett, hogy kellemes társaságban múlatnád az időt, végül bezárkózol, és elkótyavetyéled a napot. Dönts amellett, ahol gyengédség vár, kiszolgálnak, ahol semmit sem kell tenned. Akkor mindenre képes leszel.

Kedves Vízöntő! Hiába minden! Csengetnek, ajtót kell nyitni. Egy kisebb, mosolygós kompánia vár bebocsátásra, csomagokkal felszerelve. Ilyenkor mindig szeretnél apátlan-anyátlan, lelencházban nevelt árva lenni… Ne légy igazságtalan! A nagy családnak azért előnyei is vannak, és évente egyszer kibírod a rokonlátogatást.

Kedves Halak! Kiadta erejét a vihar. Oszlani látszanak a fekete fellegek. Egy pillanatra már a nap sugarait is látni véled. Tárd ki az ablakot, lélegezz mélyet az eső utáni friss levegőből. Mintha az egész várost kiseperték volna, a tócsákat fürge szellő fodrozza. Lassanként megindul benned az élet. Kopogtat a remény.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 319

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.