Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Napi horoszkóp – Május 28.

Központ május 28, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 28.

 

Kedves Kos! A csillagok ma nem hagynak szenderegni: hozzásegítenek ahhoz, hogy hivatásodban, üzleti ügyeidben valóra váltsd régóta dédelgetett álmaidat. Meglepő ajánlatokat kaphatsz, vagy olyan állást kínálnak fel, melyről álmodni sem mertél. Érdemes felébredni és ráhajtani a munkára. Alkalmas e nap az ismerkedésre is.

Kedves Bika! Ma kedvedre dolgozhatsz, végre nem zavar senki. Meg is van az eredménye: jó iramban haladsz az előre megszabott pályán. Kedvesed ma vágyik rád, testében érzéki szenvedély parázslik. Hadd legyen ő a vezető: új, ismeretlen, kies tájakra fog elkalauzolni. Errefelé talán még sohasem jártál. Érdemes kipróbálni.

Kedves Ikrek! Eddig messziről elkerülted az üzleti ügyeket, és azt gondoltad, ehhez aztán végképp nincs semmi érzéked. Most, amikor felcsillan egy lehetőség, nem is tudod, mit tegyél. Nem bízol magadban, így jobban teszed, ha bele sem kezdesz. Ha viszont nem tudsz lemondani róla, fordulj tanácsért egy jártas baráthoz.

Kedves Rák! Megárthat az egészségednek ez a fene nagy lelkesedés. Annyit beszélsz, hogy lassan berekedsz, és ha nem vigyázol, komolyan megbetegedhetsz. Pedig szörnyű volna most a kényszerű pihenés, könnyen felboríthatná nyári terveidet. Vigyázz inkább jobban magadra! Lehetséges, hogy hirtelen el kell utaznod valahova.

Kedves Oroszlán! Az Oroszlán csak akkor foglalkozik a pénzzel, ha fogytán van, vagy ha kevésnek bizonyul. Szeretsz gondtalanul élni, és céljaid sem az anyagi javak megszerzésére irányulnak. Viszont számolatlanul képes vagy költeni, ha belejössz. Egyedülállóként élhetsz így, de családosan nem árt megfontoltabbnak lenni.

Kedves Szűz! Nem történik semmi említésre méltó, mégis eredményes napod lesz. Sokszor az ilyen szürke hétköznapok a legsikeresebbek. Elvégzel mindent, amit hetek óta halogattál. Nem várható semmilyen program, mégsem fogsz unatkozni. Családi körben töltöd az estét, remekül fogsz szórakozni. Újra gyermeknek érzed magad.

Kedves Mérleg! Úgy érzed, mindent megtettél az ügy érdekében, de nem rajtad múlott a siker. Mégis lelkiismeret-furdalás kerít hatalmába, és újra meg újra végiggondolod, vajon hol hibázhattál. Kár ezen rágódnod, most inkább a megoldáson kellene fáradoznod. Nem lesz könnyű dolgod, de csapatmunkával csodákra lehetsz képes.

Kedves Skorpió! Nem azt kaptad, amit ígértek, és főleg nem olyan formában, ahogy azt közösen megbeszéltétek. Mivel most te vagy kiszolgáltatott helyzetben, nem tudsz mást tenni, minthogy szótlanul tudomásul veszed a történeket, és okulsz a tapasztalatból. Új feladatokra van most szükséged, hogy kitörj ebből a körből.

Kedves Nyilas! Munkádban minden remekül alakul. Úgy érzed, mintha semmit sem kellett volna tenned ezért, és ennek következtében hajlamos vagy arra, hogy elveszítsd, szem elől téveszd céljaidat. Nyilas tanulók kitűnő eredményre számíthatnak, ha nem használják puskájukat. Nincs is rá szükség, támaszkodj a józan eszedre.

Kedves Bak! Mindenből egy kicsi. Nincsenek kiugró események, talán épp ezért kellemesen telik a napod. Nyugodt órák ígérkeznek családi, baráti körben. Azok között lehetsz, akikkel elengedetten, jól érzed magad. Néha szükség van arra, hogy kibeszélgesd magad. Nem is fontos dolgokról, a lényeg, hogy jó társaságban légy.

Kedves Vízöntő! Nekilátsz, hogy mindent nyomban rendbe tegyél magad körül. A munkahelyeden ejtett csorbát könnyűszerrel kiköszörülöd, a másik feladat azonban nehezebbnek látszik… Egy szép könyv, egy palack finom ital némi nemes dohánnyal mindenesetre hasznos társ lehet ilyen helyzetekben. No meg persze az őszinteség.

Kedves Halak! Csak zúg a fejed. Nagyüzem van benned. Vad iramban kergetik egymást a gondolatok. Ötletek születnek, tervek körvonalazódnak, megoldások villannak fel. Gyors egymásutánban követik egymást. Egyikükkel sem vagy elégedett, mást akarsz. Valami jobbat, amilyen még nem volt, aminek egyedüli mércéje a tökéletesség.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 374

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.