Központ
2020. október 28. szerda, Simon, Szimonetta

Napi horoszkóp – Május 3.

Központ május 3, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 3.

 

Kedves Kos! Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Bizonyára akadnak olyan tennivalóid, melyeket régen el kellett volna intézned. A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy az eddig halogatott dolgokat elvégezd. Ne csak megérzéseidre hallgass, hanem az eszedre is, különben könnyen tévútra kerülhetsz.

Kedves Bika! Könnyen megeshet, hogy a mai nap valaminek a végét jelenti. A búcsú mindig fájdalmas, de néha elkerülhetetlen. Lehet, hogy párkapcsolatodat zárod le végérvényesen. Hallgass a szívedre, megérzéseidre, és légy őszinte! Diplomatikus viselkedéseddel sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad.

Kedves Ikrek! A mai nap boldogságot, csendes nyugalmat tartogat az Ikrek számára. Rád fér már egy kis kikapcsolódás. Középpontba kerül a család. Ha megtehetitek, iktassatok be egy kis kirándulást is. Tölts minél több időt szeretteiddel. Értékeld a szabadidőt, a vissza nem térő, kellemes pillanatokat.

Kedves Rák! Az utóbbi időben sokat dolgoztál, ezért ezt a napot jó lenne pihenéssel tölteni. Használd ki a vasárnapot, és tedd azt, amihez leginkább kedved van. Kapcsolódj ki, töltődj fel, és aludj, ameddig csak lehet. Ne avatkozz olyan dolgokba, mely kedvesednek nem tetszene, inkább maradj a háttérben.

Kedves Oroszlán! Kicsit levertnek, betegnek érezheted magad. Ez még az egész héttel járó stressz és túlfeszített munkatempó következménye. Ne vidd túlzásba az aggódást, próbálj meg lazítani, és inkább azzal készülj a jövő hétre, hogy kipihened magad, mintsem a teendőkön gondolkozz. Fókuszálj a családra!

Kedves Szűz! Kicsit zűrösebben alakulnak mostanában a pénzügyeid, ezért a szokásosnál nyugtalanabb lehetsz, hiszen nem tudod még pontosan, hogy alakul majd a jövő hét. Az anyagi ügyeid folyamatos instabilitása további feszültség forrása lehet. Szabadidődet próbáld meg a legokosabban kihasználni.

Kedves Mérleg! Továbbra sem vagy biztos abban, hogy a megfelelő úton haladsz előre. Munkahelyeden konfliktushelyzetekbe kerülhetsz, félreértések, kellemetlenségek várhatóak a jövő héten is. Tanácsos lenne meditálnod, vagy jógáznod, és a pozitív kisugárzásodat erősíteni. A nap lényege a mértékletesség.

Kedves Skorpió! Hevességed, meggondolatlanságod visszafogásával, elkerülhetsz számos problémát az életedben. Ha kordában tudod tartani lobbanékony természetedet, előnyös tulajdonságaid előtérbe kerülnek, és komoly sikereket tudhatsz majd magadénak. Most azonban rád fér a lazítás, elvégre vasárnap van.

Kedves Nyilas! Párkapcsolatod kiegyensúlyozottá válik, magánéleted ez által rendeződik, és sokkal jobb közérzetet biztosít számodra. Kellemes pihenőnapra van kilátás, akár pároddal, akár egyedülállóként. Lelkivilágod most kitűnő egységet alkot a világgal, így elképzeléseid végre reálisnak mutatkoznak.

Kedves Bak! Talán az egyik legelőnyösebb tulajdonságodat fogod leginkább kihasználni, ha olyan üzleti vállalkozásba fogsz, ami hosszú távú, kitartást, precizitást, objektivitást igényel. Sikeres tranzakciókra számíthatsz a jövő hét második felében. Most azonban még csak vasárnap van, kapcsolódj ki.

Kedves Vízöntő! Érdekel mások véleménye, szeretsz több oldalról tájékozódni. Mindig meghallgatod a másik fél álláspontját, és ésszerűen mérlegeled, hogy döntéseidre milyen befolyást gyakoroljanak a körülmények. Ennek köszönhetően igazságos, racionális lépéseket teszel. Rakj végre rendet a házad táján!

Kedves Halak! Tán túl hevesen ragaszkodsz most az érzelmeidhez, és tűzön vízen át kitartasz szeretteid mellett. Előfordulhat, hogy még akkor is kiállsz kedvesed mellett, ha még te magad sem értesz vele egyet. Emiatt felborulhat benned az igazságérzet és a szeretet közti egyensúly. Hallgass az eszedre!

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 346

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.