Központ
2020. október 23. péntek, Gyöngyi

Napi horoszkóp – Május 4.

Központ május 4, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 4.

 

Kedves Kos! Még mindig nem mered elhinni, hogy leghőbb kívánságod teljesült. Félsz átadni magad az örömnek, mert betegesen és babonásan rettegsz attól, hogy csak álmodod az egészet, és perceken belül felébredhetsz. Aggaszt az egészséged is, sajnos előfordulhat, hogy állapotod tovább rosszabbodik.

Kedves Bika! Nem kerülhetsz el egy családi összejövetelt, habár egyáltalán nem mondható, hogy rajonganál érte. Ha már el kell menned, tedd vidáman, hisz akkor gyorsabban telik az idő, hamarabb véget ér a találkozás. A délutánod szabad, és ez kiváló alkalom arra, hogy átgondold a jövő tennivalóit.

Kedves Ikrek! Az Ikrek igen fejlett beszédkészséggel rendelkeznek, de nem mindegyik tud élni ezzel az adottsággal. Egyszerűen csak túl sokat beszélnek, akkor is, amikor jobb volna hallgatni. Kevesebben vannak, akik e képességüket tudatosan fejlesztik, és remek, meggyőző erejű szónok lesz belőlük.

Kedves Rák! Belső érzelmi indíttatásod ellenére cselekedtél, ami kissé összezavar. Nem csoda, hiszen elhamarkodott voltál, és már bánod is, hogy nem tájékozódtál jobban. Valakit könnyelműen megbántottál. Mindketten tartjátok a haragot, pedig egyetlen kedves gesztussal feloldható lenne az ellentét.

Kedves Oroszlán! Ne akard ezt a napot elrontani. Néha meg kell állni, hogy szemügyre vegyük a körülöttünk zajló világot. Számíthatsz rá, hogy amit elültettél, nemsokára kikel. Tekints szét a veteményesben, hisz a gazda szeme érleli a vetést. Legyen gondod a varjakra! Nem árt időben megóvni a sarjat.

Kedves Szűz! Ismét egy kikapcsolódásra kiválóan alkalmas hétvége. Semmiképpen nem kerülhetsz el azonban egy találkozást. Régóta készültél már rá, és most teljesen megdermedsz, erőd cserben hagy. Ennyi idő után nem csoda, hogy nehéz megszólalni, de egész jól belemelegedtek. Bátran add ki, ami bánt.

Kedves Mérleg! Légy óvatos a közlekedésben, mert veszély leselkedik rád! Az sem baj, ha ki sem mozdulsz otthonról. Így nemcsak az esetleges bajt kerülheted el, de egy csodálatos vasárnapot tölthetsz partnereddel. Okosan tennéd, ha gyakrabban éreztetnéd vele szeretetedet, és összetartozásotokat.

Kedves Skorpió! Tán a szép idő tette, tán a váratlan telefonhívás, de úgy tűnik, végre oszlani kezd a sötét felhő. Egyre több jel mutat arra, hogy nem reménytelen a helyzet, hogy van kiút magánéleted problémáinak megoldására. Ráadásul egy kis reménysugár mutatkozik egzisztenciális helyzetedben is.

Kedves Nyilas! Rosszkedved nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a mai napot legszívesebben egyedül töltenéd, senkit nem akarsz látni. Sikerül is jól megsértened hozzátartozóidat, próbálj meg uralkodni magadon. Estére társaságba hívnak, de valahogy most ehhez sem fűlik a fogad. Jobb is, ha otthon maradsz.

Kedves Bak! Ne veszítsd el a fejedet! Sem azért, mert bolondítani akarnak (ezt nehezen viseled), sem azért, mert nincs aki bolondítson. Pillanatnyi ez az állapot, mindössze egy rövid tisztázást igényel. Legyen türelmed! Mint ahogy ahhoz is türelem kell, hogy befejezd egy könyvespolc leporolását.

Kedves Vízöntő! Túlzás volna azt állítani, hogy a legjobb karban vagy, mindenesetre sokkal jobban érzed magad, mint tegnap. Családtagjaid tisztában vannak azzal, hogy fáradt vagy, hogy többet vállaltál, mint kellett volna. Szerető gondoskodásukat fogadd el, pihend ki magad! Szükséged lesz még erőre.

Kedves Halak! Nyakon csípett a stressz. Pontosabban annak kellemetlen hatásai. Korunk betegsége – hajtogatod önmagadnak vigasztalásképpen. Egyensúlyzavar, az már biztos. Ezt tetézik a tájékozódási nehézségek. Ahhoz nincs meg a fix pontod. Nem tudod, előre, vagy hátra. Hogy hol van a fent és lent.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 312

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.