Központ
2020. október 20. kedd, Vendel

Napi horoszkóp – Május 8.

Központ május 8, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Május 8.

 

Kedves Kos! Előérzeteid most sem csalnak meg: hivatásodban újabb megpróbáltatások várhatnak rád. Olyan ajánlatot kapsz, amelyről nehéz eldönteni, hogy előnyös vagy hátrányos. Nagyon kétes ízű a dolog, és nem vagy abban a hangulatban, hogy nyugodtan mérlegelj. Odázd el a döntést, ameddig csak lehet.

Kedves Bika! Oktalan, szinte megmagyarázhatatlan derű ül ki vonásaidra. A rakoncátlankodó tárgyak sem bőszítenek fel, türelmes vagy velük is. Hát még embertársaiddal: segítőkész, megértő vagy. Arra azért ügyelj, hogy egyesek visszaélhetnek ezzel! Apró szívesség gyanánt méltatlan ügyekbe rángathatnak.

Kedves Ikrek! Ez a semmihez sem hasonlítható, álomszerű állapot olyan ritka, hogy meg kell becsülni. Mintha nem is Ikrek lennél. Kár, hogy olyan hamar véget ér. Miközben te lebegsz, a többiek a földön járnak, és valakit közülük akaratlanul megbántasz. Tedd jóvá, kedveskedj neki valamilyen aprósággal.

Kedves Rák! Persze nem életed utolsó esélyét szalasztottad el, mégis okkal lehetsz dühös magadra. Mindent meg tudsz magyarázni, önmagadat is meggyőzheted végül, mégis egy életre szóló tüske marad benned. Belátod, hogy nem vagy elég merész ahhoz, hogy fordíts a sorsodon. Lehet, hogy valami visszatart?

Kedves Oroszlán! Ne lógasd az orrod, amikor mindenki kezét-lábát töri, hogy segítsen neked. Ne feledd, szerelmi bánat ellen a munka a legjobb orvosság, ha viszont nincs kedved dolgozni, engedj meg magadnak egy könnyű flörtöt. Csak egyet ne tegyél: ne másokat okolj tehetetlenségedért. Találd fel magad!

Kedves Szűz! Döntést kell hoznod, de bölcsen teszed, ha nem hamarkodod el a dolgot. Érzed, hogy ma nem vagy jó passzban, így kissé ódzkodsz a válaszadástól. Kérj bátran néhány nap haladékot! Így legalább lesz időd alaposan átgondolni, mit is kell tenned, és addigra talán kedvezőbb lesz a pozíciód is.

Kedves Mérleg! Lehet, hogy még mindig nem született meg a válasz benned, de nem kaphatsz további haladékot. Igent, vagy nemet kell mondanod még ma. Ráadásul nem várhatsz senki segítségére, ezt a játszmát egyedül kell végigcsinálnod. A szerencse, mint általában, most is melléd szegül. Helyesen döntesz.

Kedves Skorpió! Fogadd úgy, hogy érezze: közel sem mindegy neked, hogy milyen élményekkel távozik, hogy bátorításban vagy elutasításban lesz része. Apró jelekkel add a tudtára, hogy szeretnéd gyakrabban látni, hogy szívesen lennél vele gyakrabban. Tartsd titokban érzéseidet, nehogy ő is elbízza magát.

Kedves Nyilas! Ha az utóbbi időben elhanyagoltad partneredet – a munkád miatt, vagy mert túlságosan lekötött egy kaland -, most döbbenten tapasztalod, hogy akad más, aki annál több időt szentel neki. Vigyázz! Te sem vagy pótolhatatlan. Lépj akcióba, ha nem akarod, hogy végleg eltávolodjatok egymástól.

Kedves Bak! Valaki töri magát, hogy megbocsátásodat elnyerje. Nincs szükséged arra, hogy vitázzatok, sem arra, hogy tettek helyett szavakkal igyekezzetek helyre ütni a dolgot. Próbáld megérteni és elfelejteni az illetőt. Ha útra hív a kötelesség, bátran indulhatsz. Tartalmas ügyintézésre számíthatsz.

Kedves Vízöntő! Ma már te sem érted, mitől voltál tegnap annyira nekikeseredett. Friss, vidám és jókedvű vagy, és már távolról tekintesz vissza megkérdőjelezhetetlennek hitt, legyőzhetetlennek vélt rosszkedvedre. Mosolyognivalón ostobának tartod mindazt, amit előző nap még középponti kérdésnek láttál.

Kedves Halak! Abban biztos voltál, hogy az általad kidolgozott javaslat megállja a helyét, arra azonban egy pillanatig sem számítottál, hogy te viszed el a pálmát. Ma egyébként ragyogóan süt a nap, tiszta a levegő. Vagy mindezt csak belül érzed? Tudtad, hogy idealista vagy? Gyakori ez a Halak esetében.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 303

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.