Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Március 18.

Központ március 18, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 18.

 

Kos: Ha akarsz, nagyon szeretetre méltó tudsz lenni, és ma is elbűvölöd környezetedet. Ebből számtalan előnyöd származhat: meghívás, munkaajánlat, új barátság, amelyet úgy fogadhatsz, mint egy értékes ajándékot az élettől. Éppen ezért ne feledkezz el azokról sem, akiket már régóta elhanyagolsz.

Bika: Csinálod, amit kell, teszed, amit mondanak, gépiesen, minden érzelem nélkül őrlöd fel az előtted álló feladatokat. És amikor végre megállsz egy percre, ráébredsz, hogy több napra való munkát végeztél el ma könnyedén. Jól jön még, hisz mint mindenkinek, neked is lesznek gyengébb napjaid.

Ikrek: E napon tartózkodj a nagy horderejű döntésektől, mert kimenetelük meglehetősen kétséges. Ez nem csupán a pénzügyi, üzleti élettel kapcsolatos elhatározásokra vonatkozik, hanem a szerelemre, a házasságra, és a barátságra is. Valójában alig van valami, ami ne tűrne el egy kis halasztást.

Rák: Amolyan semmilyen nap elé nézel. Ne számolj sikerekkel, kalandokkal, szellemi élményekkel: Ezt a napot egyszerűen túl kell élni valahogy. Bár van abban valami megnyugtató, ha egy hétfő úgy száll el felettünk, hogy semmiféle nyomot nem hagy bennünk, és még csak emlékeznünk sem kell majd rá.

Oroszlán: Rosszul aludtál. Egy autó riasztója, vagy még riasztóbb álmaid vertek fel békés szendergésedből. Ma jól teszed, ha félrevonulsz. Ne hívd fel magadra a figyelmet, mert a végén még széttépsz valakit. Már morgásoddal is sokakat távol tartasz magadtól. Ebből kellemetlenségeid támadhatnak.

Szűz: Rengeteg dolgod van, és úgy érzed, sohasem jutsz a végére. Ha azonban lelkesen, szaporán végzed munkádat, gyorsabban haladsz. Alig várod az estét, hogy találkozhass kedveseddel. Akkor már semmi nyoma nem lesz fáradtságodnak, önfeledten szórakoztatod partneredet. Tele vagy kedvességgel.

Mérleg: Igaz, nem vagy jó passzban, de azért nem kell elkeseredned. Hova tűnt a Mérlegekre annyira jellemző tulajdonság, az állandó kiegyensúlyozottságra való törekvés? Ahelyett, hogy pánikba esnél, tégy meg mindent e negatív hullám megállítására, esetleg visszafordítására. Győzelem lesz a vége.

Skorpió: Miért hanyagolod el otthoni kötelezettségeidet? Miért nem veszel részt a ház körüli teendőkben? Pedig a munka mennyisége nem csökkent, sőt tán még több lett. Ne hivatkozz állandó elfoglaltságaidra, bokros teendőidre, hisz neked sem mindegy, hogy alakul családi életed. Valamit valamiért.

Nyilas: Ha többekkel is konzultálsz dilemmádról, attól még nem tudsz könnyebben dönteni. A legjobban te érzed, hogy mit is szeretnél. Tedd mérlegre a pozitívumokat és a negatívumokat – és főleg engedd át magad híres optimizmusodnak. A tét nem kicsi, de akárhogy is alakul, nem fogsz belehalni.

Bak: A nálad fiatalabbak boldogan fogadnak köreikben. Érzik a jó szándékodat, szeretetedet, segítőkészségedet. Érdemes tehát foglalkozni az ifjabb generációval. Jó, ha tudatában vagy annak, mennyit is érsz. A belbecs mellett ma a külcsínre is fordíts időt. Érdemes lenne új frizurát választanod.

Vízöntő: Nyűgös, rosszkedvű vagy. Nem érdekelnek különösebben az anyagiak, de azért ez mégis csak sok. Rengeteg a kifizetni valód. Dicséretre méltó, hogy ilyen alapos és előrelátó voltál, és időben felkészültél a hatalmas kiadásokra. A következő napokban azonban igen csak takarékoskodnod kell.

Halak: Szemrehányásokkal illeted magad egészségesnek nem mondható étkezési szokásaid miatt. Helyesen is teszed. A tárgyilagos önkritika kedvező belső folyamatokat indíthat meg. Tégy szent fogadalmat: ezentúl behunyod a szemed, ha csábosan csalogató, de egészségtelen falatokat pillantasz meg.

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 294

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.