Központ
2020. október 20. kedd, Vendel

Napi horoszkóp – Március 2.

Központ március 2, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 2.

 

Kos: A Kos jegy szülötti rendkívül mozgékonyak, ezért azonnal pánikba esnek, ha a betegség leveri őket a lábukról. Talán előző nap túl sokat ettél, megterhelted a gyomrodat és ennek érzed az utóhatását. Ha teheted, aludd át ezt a vasárnapot. Ez remélhetőleg helyre hoz, és feltölt energiával.

Bika: Vasárnap van, mégsem tudod elterelni gondolataidat a munkáról. Telefonon is többen keresnek, és persze mi másban, mint hivatásodat érintő kérdésekben. Hogyan is tudnád pihenéssel tölteni a napot, amikor ilyenkor születnek a legjobb tervek, ötletek? Az esti programot azért ne mondd le.

Ikrek: Egész nyugodtan maradj ágyban, ameddig csak jól esik. Senkinek sem lesz baja ebből. Mi több, még a reggelit is elfogyaszthatod ágyban fekve, még ettől sem dől össze a világ. A világ akkor is világ marad, ha az egész vasárnapot az ágyban töltöd. Holnap úgyis rengeteg munka vár majd rád.

Rák: Tegnap még borzasztóan fel voltál kavarva, mára minden lecsendesedett. Tudod egyáltalán, mit is akarsz? Pihenj egy kicsit: Állj meg egy pillanatra, ne rohanj úgy el minden mellett, mint egy őrült. Úgy érezheted, kiégtél, lelked kiüresedett. De a hirtelen fellobbanások nem azt mutatják.

Oroszlán: Keveset mozogsz, sokat eszel. Egy nap alatt aligha teheted jóvá a szervezeted ellen elkövetett bűnöket, de feltétlenül könnyítesz a lelkiismereteden. Úszás, szauna után sokkal jobban esik az ebéd. Délután könnyű alvást is megengedhetsz magadnak. Frissen vághatsz neki az új hétnek.

Szűz: Ragyogóan érzed magad: Belátod, hogy szükséged van a változatosságra. Ezt nem feltétlenül a szerelemben kell gyakorolnod, hiszen ed nem nézné ezt jó szemmel. Ma este még váratlan és nem is túl kellemes feladatok várnak rád. Itt az ideje, hogy egy régi félreértést megmagyarázz.

Mérleg: Ahelyett, hogy kipihennéd magad alaposan, korán kelsz, és azonnal dolgozni kezdesz. Úgy érzed, rég voltak már ilyen jó ötleteid, megvalósításukkal egy napot sem szabad várnod. Ha már nem is érzed, hogy erőd fogytán van, készülj fel rá legalább lelkileg, hogy a hét közepére kikészülsz.

Skorpió: Ma különösen érzékeny napod lesz. Hirtelen és indulatosan reagálsz mindenre, ami körülötted történik. Elég egy kétértelmű célzás, egy rossz hangsúly, és máris elveszíted a béketűrésedet. Ne gondold, hogy a világ egyszerre ellened fordult. Talán csak te vagy érzékenyebb a kelleténél.

Nyilas: Ha ebéd meghívásod van ismerősödhöz, ne habozz elmenni. Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, ne húzódozz a hosszadalmas beszélgetésektől. Végre tisztázhatjátok a régóta szőnyeg alá söpört problémákat. Ezek nem kellemes dolgok, de mindig eljön az idő, amikor halaszthatatlanok.

Bak: A nagyvonalúság időnként dicséretes. Ma azonban fontos részletek sikkadnak el, ha nem figyelsz kellőképpen. Környezeted ki akar zsigerelni. Ne állj kötélnek: Ma mindenekelőtt arra van szükséged, hogy összeszedd gondolataidat. Ha lehet, egyedül, saját tempód szerint pergesd le a napodat.

Vízöntő: A mai nap is hasonlítani fog a tegnapihoz. Kellemes, meghitt, családias. Fél szavakból érted a többieket, és ők is téged. Olyan nagyszerűen érzed magad, hogy az sem bosszant, hogy váratlan vendégek érkeznek. Mi több: szeretetreméltó házigazdaként, fenséges ételekkel traktálod őket.

Halak: Valami van a levegőben. Új, friss illatot hoz magával a szél. Az ég kékjén játékos felhőpamacsok kergetik egymást. Az árokparti fűben apró rovarok szorgoskodnak. A természet e csodálatos megújulása láttán titokzatos érzések rohannak meg. Ilyenkor fogod fel igazán, milyen szép a világ.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 360

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.