Központ
2020. október 21. szerda, Orsolya

Napi horoszkóp – Március 24.

Központ március 24, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 24.

 

Kos: Úgy belelendülsz a mozgásba, hogy ma egyáltalán nem esik nehezedre követni a szélsebesen pergő eseményeket. Ha eddig nem akadt munkád, most elhelyezkedhetsz, vagy új területen is kipróbálhatod képességeidet. Érzelmileg is újra fogékony vagy, de némi bonyodalmat okozhat a választás, döntés.

Bika: Annyi mindent kellene elintézned, hogy bosszúsan legyintesz: „úgysem fog sikerülni”. Mégis csak sikerül. Régen fordult már elő ilyen: kis papírodon minden tételt kipipálhatsz. Jó kedved kerekedik, ami igen csak ragadós. A belőled áradó erő és magabiztosság kedvesedet is sorra lenyűgözi.

Ikrek: Munkatársaid minden ügyes-bajos dologgal téged keresnek, és már gyanakodni kezdesz, hátha elkezdődött máris az „április elseje”. Nem erről van szó, egyszerűen csak nem képesek önálló tevékenységre, amiért viszont magadat hibáztathatod. Nem kellett volna annyi mindent magadra vállalni.

Rák: Ismét valamilyen változás előszelét érzed. Mindig bízhatsz megérzéseidben, bár néha fordított előjellel gondolkodsz róluk. Sajnos, azt nem mindig ismered fel, hogy jó vagy rossz következik-e. Így aztán minden esetben csak azon izgulhatsz, hogy mi várhat rád az elkövetkezendő időszakban.

Oroszlán: Kincset érnek számodra azon munkatársak, akik magasröptű terveidet, hirtelen jött remek ötleteidet kivitelezik. Az Oroszlán ritkán bíbelődik az apró részletek kidolgozásával, a lebonyolítás módjával. Csak elmondja, mit szeretne, a szorgos hangyák pedig tüsténkednek, lesik kívánságait.

Szűz: Régóta kerestél valamit, amit ma megtalálsz. Rengeteg utánajárástól, hivatali levelezéstől óvtad meg ezzel önmagad. Látod, hogy az apróságokon mennyi minden múlhat? Nem szabad átsiklani a részleteken. Sokszor jelentéktelennek látszó dolgok hordozzák magukban a legfontosabb információkat.

Mérleg: Nem gondoltad végig, milyen következményekkel járhat, csak hirtelen megragadtad az első lehetőséget, és utólag már bánhatod: Ez az időszak pedig nem kedvez a hirtelen jött döntéseknek. Próbáld meg átvészelni anélkül, hogy nagyobb horderejű ügyekbe keverednél, komoly döntéseket hoznál.

Skorpió: Hajlamos vagy a túlzott pesszimizmusra, percek alatt képes vagy teljesen magadba roskadni. Az egészen pici ügyekből is tragédiát varázsolsz, hogy kellően sötét színben lásd a világot, még akkor is, ha egyébként erre semmi okod nincs. Nézd egy kicsit reálisabban saját helyzetedet.

Nyilas: A nap eseménytelenül telik. Délután ne haza, hanem sétálni menj. A mégis otthon maradó Nyilasok számítsanak ara, hogy váratlan – és nem biztos, hogy kellemes – látogatójuk akad. Próbálj mosolyogni: Este ismét elővehet a munkaláz, de ha mégsem, akkor pozitív érzelmeid foglalnak le.

Bak: Valakinek a pillantásától megperzselődsz. Lehet, hogy egyelőre álmaidban viszed tovább a szerelmes gondolatot, de az a néhány perc is megéri. Egészen meglepő formában kérhetik ma segítségedet. Ne akadj fenn rajta, inkább törd azon a fejedet, hogyan tudnál segíteni. Nem hétköznapi az ügy.

Vízöntő: Különös, de valahogy mindenki megbámul, sokatmondó pillantásokkal méreget. Már-már azt hiszed, hogy félregomboltad a ruhádat, elmázoltad arcodon a festéket… Nos, nem erről van szó. Egyszerűen jókedved, belső harmóniád varázsol feltűnően széppé. Persze az új ruhád sem fest rosszul.

Halak: Kellemes meglepetés ér: elmaradnak az utóbbi időben szokásosan a hét első munkanapjára időzített munkahelyi macerák. Ettől feldobódsz, kitűnő hangulatba kerülsz. Széles jókedvedben arra vetemedsz, hogy humorba csomagolt gúnyos megjegyzéseket tégy az elmaradt intézkedések kiagyalóira.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 342

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.