Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Napi horoszkóp – Március 31.

Központ március 31, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 31.

 

Kos: Valaki nem mond neked teljesen igazat. Talán túlzás lenne hazugságról beszélni, de az biztos, hogy vasárnap néhány füllentéssel szeretne nálad jó pontokat szerezni az illető. Közben nem is sejti, hogy ha lebukik, azzal mennyi fekete pontra tehet szert.

Bika: Szeretsz beszélni, legalábbis ma nagyon szereted hallani a saját hangodat. Még az is lehet, hogy elcsodálkozol azon, hogy nemcsak a hangod szép, de a mondanivalód is érdekes. Persze ezzel okozhatsz némi meglepetést a hallgatóságodnak is.

Ikrek: Most még társaságban is hajlamos lehetsz magányosnak érezni magadat. Ahhoz hogy ez az érzés enyhüljön nem lesz elég még több emberrel körülvenned magadat, mert a magányod belőled fakad. Legyél nyitottabb a világra és sugározz több szeretetet magad köré és máris enyhül az elszigeteltség érzése.

Rák: Az otthonod most egyszerre erődítmény, és meleg kuckó. Erődítmény, mert megvéd azoktól, akikkel nem szívesen találkoznál. Kuckó, mert tele van melegséggel és boldogsággal. Vasárnap érdemes otthon maradnod és a lakás csinosítgatásával foglalkoznod, mert ez dob fel igazán.

Oroszlán: Vasárnap kicsit meggondolatlan vagy egy átlagos hétvégéhez képest. Máskor tudod, hogy nem kell azonnali döntéseket hoznod, de ma elfelejtkezel erről, és mindent zsigerből intézel. Vigyázat, ezzel könnyedén felkavarhatod a hétvége állóvízét:

Szűz: A vasárnapi napod nagy lehetősége, hogy begyógyíthatod a múlt lelki sebeit. Akár te kaptad ezeket a sebeket, akár te adtad, ma könnyedén eltüntetheted őket. A gyógyító módszereid változatosak lesznek: az őszinteségtől, a mosolygáson át a kedves gesztusokig terjednek.

Mérleg: Úgy érzed, hogy megérett a helyzet egy kis változtatásra. Ma a külsődön alakítanál szívesen. Talán egy új frizurát tervezel, vagy inkább ma határozod el, hogy belevágsz a tavaszi edzésbe, de az is lehet, hogy megelégszel egy új cipővel. A lényeg, hogy estére szeretnéd magad vonzónak és szexisnek érezni.

Skorpió: Nem is mindig olyan egyszerű igazat mondani: Lehet, hogy azt gondolod, te mindig boldogan és őszintén vállalod a véleményedet, de ma ez a nehezedre eshet, hiszen attól tartasz, hogy valakit megbánthatsz a szavaiddal. Hidd el, az igazságot jobb kimondani, mint rejtegetni:

Nyilas: Használd a vasárnapot arra, amire való: pihenj: Erős a kísértés, hogy rengeteg programmal foglalkozz a hétvégén, de valójában csak egy nagy alvásra van szükséged és néhány romantikus órára, amit a kedveseddel töltesz el, hogy kiszakadhass a hétköznapokból.

Bak: Vasárnap jól jönne egy kis önismereti munka neked. Ha jobban magadba nézel, akkor könnyen rájöhetsz, hogy a körülötted zajló eseményeket valójában te magad gerjesztetted. És nemcsak spirituális értelemben, hiszen mondtál valamit valakinek, amit talán nem kellett volna.

 Vízöntő: Ma folyton a valóságot méred össze a vágyaiddal és az álmaiddal. Nagyon elszomorít, ha nagy az eltérés ezek között. Pedig ennek inspirálnia kellene téged arra, hogy változtass valamit: Ha pedig azt látod, hogy megvalósultak az álmaid, ideje újakat álmodnod magadnak:

Halak: Különleges sikereket könyvelhetsz el vasárnap: Most meg tudod győzni a legmakacsabb ismerőseidet és könnyedén ráveszed őket valamire, amihez nekik eleinte kedvük sem lett volna. Persze végül belátják, hogy neked volt igazad, és nagyon is jó ötletet adtál nekik.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 406

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.