Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Március 5.

Központ március 5, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 5.

 

Kos: Úgy látszik, a csillagok is szeszélyesek, hiszen kegyetlen játékot űznek veled. Valahogy nem állsz szilárdan a lábadon. Többet kellene törődni az egészségeddel is, de félsz tudomásul venni az igazságot. Talán éppen ez a legnagyobb bajod. Mindig azzal szállsz szembe, akivel nem kellene.

Bika: Egyszer fent, egyszer lent – a kerék körbejár. Csúnyán elmarasztalnak valami apró, jelentéktelen hibáért. Majd megdicsérnek azért, amit ki nem állhatsz magadban, utána meg azt bírálják benned, ami pedig valóban érdemed. Ma minden a feje tetejére állt, legalább te ne állj tótágast.

Ikrek: Képtelen vagy elfojtani bizonyításvágyadat, emiatt időnként alaposan túllősz a célon. Mindenben a legjobb, az első akarsz lenni, de ez az állandósult erőfeszítés meglehetősen kimeríti energiatartalékaidat. Ha nem vagy képes változtatni ezen, akkor figyelj jobban a belső üzenetekre.

Rák: Lelki békédet helyreállíthatod egy-két óra sporttal. Jól fog esni, ha minden tagodat alaposan megmozgatod. Magánéletedben változások következhetnek be, de tudnod kell, most minden egyedül csak rajtad múlik. Jól dönts, ne kelljen később mindent megbánva visszakullogni és visszakozni.

Oroszlán: Ma túl érzékeny hangulatban vagy. Ilyenkor rendkívüli módon képes vagy sajnálni magad, és bőven találsz is rá okot. Ha házas vagy, az a baj, ha egyedülálló, akkor azért szenvedsz. Ismét az önpusztító munkába menekülsz, mely egy idő után meg is nyugtat. Öntsd ki a lelked valakinek.

Szűz: Azt hihetnéd, hogy egy ilyen sikeres időszakban nincs szükséged az áttekintésre, a rendszerezésre, hiszen úgyis megy minden magától, mint a karikacsapás. Nem érdemes elúszni a papírrengetegben, láss hát neki a felszámolásnak: Ne feledd azonban, ez az élet minden területére érvényes.

Mérleg: Ebből a bizonytalan szituációból nehezen tudsz kilábalni, már csak azért is, mert nemhogy segítséget nem kapsz, de úgy tűnik, még hátráltatnak is. Légy úrrá a helyzeten, különben ebben a zord időszakban erőt vesz rajtad a bizonytalanság, és lehet, hogy sokáig nem találsz magadra.

Skorpió: Kudarcélményeid sokasodnak. Ennek ismét az az oka, hogy nagyvonalúan elsiklasz a részletek felett. Úgy gondolod, hogy elegendő a nagy dolgokkal törődnöd, és az aprómunkát meghagyhatod másoknak. Így elveszíted az ellenőrzés lehetőségét, és még az irányítás is kicsúszhat a kezedből.

Nyilas: Egyedülálló Nyilasok ma csak úgy dúskálhatnak az ajánlatokban. Olyanok is próbálkoznak, akikről nem is gondoltad volna, hogy labdába mernek rúgni. Mitől nőtt meg ennyire a népszerűséged? Ugye, hogy érdemes volt engedni a tavasz közeledő „fuvallatának”, és kisugározni belső derűdet?

Bak: A január közepén született Bakoknak nincs henyélés, a többiek csupáncsak lődörögnek. Harag és vádaskodás helyett inkább igyekezz megértéssel fordulni az ellened vétkezők felé: Ne gördíts akadályt családtagjaid elképzelései elé. Döntéseiket – ha megfontoltan is -, de támogasd inkább.

Vízöntő: Megmagyarázhatatlanul, indokolatlanul nyugtalan vagy. Határidős munkáidat pedig befejezted – szó nem érheti a ház elejét. Mégis, mintha valami lezáratlanul, megoldatlanul maradt volna. Ezen most ne töprengj, úgy sem tudod megoldani: Kivételesen inkább fizesd be időben számláidat.

Halak: Kényelmesen dörzsöld ki az álmot a szemedből: Kelj komótosan, kapkodás nélkül, szorongásodat pedig hagyd az ágyban. Ne tarts semmitől, ma nem te vagy a célpont. Nem érnek kellemetlen meglepetések, nem szakad váratlanul a nyakadba újabb gond. A rossz ma valahogy szerencsésen elkerül.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 326

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.