Központ
2020. október 29. csütörtök, Nárcisz

Napi horoszkóp – Március 6.

Központ március 6, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 6.

 

Kos: Ismétlés a tudás anyja, ezért most olyasmik történnek veled, amelyek egyszer már megtörténtek. Nézd a dolog jó oldalát: most már pontosan tudod, hogy az eddigi reakcióid hova vezetnek. Így azt is eldöntheted, hogy ugyanoda akarsz-e jutni, vagy inkább valami más módszert próbálsz ki. Ne felejtsd el: a hasonló módszerek hasonló eredményt szülnek.

Bika: Nem tudhatod, amíg nem próbáltad. Ez legyen a csütörtöki jelszavad, hiszen a mai napod a gyakorlatról, a gyakorlatiasságról szól. Ma érdemes kipróbálnod azt, amiről eddig csak beszéltél, és érdemes megmutatnod másoknak, hogy mennyire jó vagy a gyakorlatban is. Nem kellene attól félned, hogy elrontasz valamit, hiszen csütörtökön ügyes és megfontolt leszel.

Ikrek: A pénz és az anyagiak kerülhetnek a napod és a gondolkodásod középpontjába. Ma hajlamos vagy arra, hogy mindent a pénzen keresztül nézz, és arra is, hogy mindent forintosíts. Ne felejtsd el: valójában nem a pénz a fontos, hanem azok az élmények, amelyeket a pénzzel megvehetsz. Ha az élményeket helyezed az előtérbe, sokkal jobb lesz a közérzeted, és hatékonyabb leszel.

Rák: Nagyon tájékozott vagy. Úgy is mondhatnánk, hogy jól informált. Ma szívesen osztasz meg másokkal olyan exkluzív információkat, amelyeket alig tudnak mások rajtad kívül. Igen, jól sejted, ezt valójában pletykálásnak hívják. Ugye tudod, hogy az információ áramoltatás, a jól informáltság és a rosszindulatú intrikák között hatalmas különbségek vannak?

Oroszlán: Nem mindig érted a környezetedet, ami csak azért rossz hír csütörtökön, mert úgy tűnik, hogy ma mindenki kétértelmű mondatokkal, és félreérthető közlésekkel próbál kommunikálni. Ha teljesen össze vagy zavarodva, és már nem is sejted, hogy miről beszél a beszélgetőtársad, akkor nyugodtan bevallhatod, hogy nem érted. Igaz, arra ma nincs garancia, hogy a második körben megérted, amit mond.

Szűz: Néha elég egy kedves mondat. Egy mosoly. Egy kis türelem. És az emberek megváltoznak. Igen, tudom, hogy amikor frontálisan telibe talál valakinek az agressziója, vagy valaki türelmetlenkedik veled, vagy egyszerűen csak egy félreértés közepén vagytok nehéz megőrizni a mosolyodat. Csütörtökön mégis azt javaslom, hogy őrizd a nyugalmadat és a jókedvedet – mert ezek megnyugtatnak másokat is.

Mérleg: Az együttműködés lesz a számodra a legfontosabb csütörtökön. Ma mindenkit arra akarsz rávenni, hogy dolgozzanak össze, még akkor is, ha te ebben az ügyben nem vagy érintett. Azokban az esetekben, amelyekben pedig érintett vagy kifejezetten egy megoldást ismersz: a közös gondolkodást és a közös munkát. Csütörtökön azokkal érteted meg magadat a legnehezebben, akik nem csapatjátékosok.

Skorpió: Nyugalom! Nemcsak neked van szükséged nyugalomra csütörtökön, de úgy tűnik, hogy a környezeted is folyamatosan megnyugtatásra szorul. Ők most a legkisebb jeleket, és a leghalkabb félmondatokat is félreértik. Ennek pedig lehet az a következménye, hogy néhány manipulatív mondattal téged is felzaklatnak. Ezt megakadályozandó eleve nyugtass meg mindenkit csütörtökön.

Nyilas: Nagy önuralomra van szükséged ahhoz, hogy ne rohanj a dolgok elébe csütörtökön. Ma koncentrálnod kell arra, hogy elvégezd a munkádat, mielőtt a szórakozással foglalkoznál. Szükséged van arra, hogy tudd mi az, amivel megjutalmazod magadat a nap végén, ezért jó lenne, ha már délelőtt kitalálnád mi ez a motivációs erő a számodra. Meglephetnéd magad egy ajándékkal, vagy elmehetnél egy jó programra valakivel.

Bak: Csütörtökön sokkal könnyebb dolgod lesz, mint gondolnád. Ma vár rád egy olyan program, amelytől félsz egy kicsit és egy olyan találkozó, amelyet szívesen elhalasztanál. Vegyél egy mély levegőt és vágj bele bátran! Hidd el, a végeredmény sokkal jobb lesz, mint amilyenre gondolnál. Nem kell attól aggódnod, hogy a dolgok merész fordulatot vesznek, vagy kezelhetetlenné válnak.

Vízöntő: A legszívesebben egy apró kis konzervdobozba rejtenéd a a csütörtököt, és feltennéd a kamra polcra, hogy alkalomadtán elővehesd újra. Ma sok pozitív élményben lesz részed, és ezek nagy része teljesen váratlan a számodra. Talán pont azért tör rád az az érzés, hogy szeretnéd tartósítani a mai napot, mert nem is gondoltad volna, hogy az ami ilyen unalmasnak indul, lehet ilyen jó is.

Halak: Hova ez a nagy rohanás? Ugye tudod, hogy nincs okod a kapkodásra. Valamiért most mégis elkezdtél rohanni, és megpróbálod a lehető leggyorsabban letudnia dolgaidat. Pedig, ha szánnál rájuk időt, ha odafigyelnél, ha elmélyülnél, és ha ráhangolódnál arra, amit csinálsz sokkal jobb eredményeket érnél el. A kapkodás helyett ma koncentrálj az apró dolgokra és dolgozd ki jól a részleteket!

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 338

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.