Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Március 7.

Központ március 7, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 7.

 

Kos: Olyan számító lettél az utóbbi időben, hogy az már környezetednek is feltűnik. a világért sem kezdenél bele semmibe, amiben nem látsz valami hasznot. jó lenne, ha végre elgondolkodnál ezen. Ma nagyon kell figyelned a pénzügyeidre. Hihetetlenül gyorsan folyhat ki kezeid közül a pénz. Ne kapkodd el a vásárlásokat, és ne vegyél olyan dolgokat, amelyek “hátha jók lesznek valamire”.

Bika: Kapcsolataidat harmónia, munkádat sikerélmények, magánéletedet kiegyensúlyozottság jellemzi. A legapróbb változásra ugyanakkor minden összeomolhat, ezért helyzetedet, pozíciódat meg kell erősíteni. A mai nap az okos és bölcs döntések meghozatalára tökéletesen alkalmas. Gondolkodj, elmélkedj így meghozhatod a nagy elhatározásokat. Már úgyis aktuális lesz.

Ikrek: Nem érdemes minden apróságon fennakadni, mindenből ügyet csinálni. Próbálj meg inkább mérlegelni. Ami felett el lehet siklani, észre se vedd. Nem foglalkozhatsz embertársaid minden gondjával, bajával. Van neked is elég. Ma a pénzügyeknek kedvez a bolygók állása. Mindegy, hogy eladsz, vagy vásárolsz, mindenképpen jó üzleteket köthetsz. Érdemes hát kísérletezgetni.

Rák: Partnered ma feladja a leckét. Ennyi idő után hajlandó vagy komolyabbra fűzni a szálakat, vagy jó barátok maradtok. Ő ugyanis fél, hogy így lassan ellaposodik a kapcsolat. jól gondold meg, mit válaszolsz neki. Összetűzésbe kerülhetsz munkatársaddal, vagy akár a főnököddel is. Hiába vallotok más nézeteket, legjobb, ha csendben ragaszkodsz a tieidhez. Abból probléma nem lehet.

Oroszlán: Jókedvű és feldobott vagy ma. Örömmel végzed el apróbb teendőidet, sőt szívesen segítesz másoknak is. A szerelemben azonban nem mennek túl jól a dolgaid, mégpedig a nyakasságod miatt. Hiába ragaszkodsz társadhoz érzelmileg, nem mindig tudod meggyőzni az igazadról. Ez állandó konfliktushelyzeteket teremt. Próbáld egy kicsit ráhagyni a dolgokat, elvégre egyszer neki is lehet igaza.

Szűz: Ma a fiatal Szüzeknek kedvez a szerencse. Nagy esélyed van arra, hogy találkozol a nagy szerelemmel. Főnököddel, vagy más fontos személlyel viszont könnyen összeütközésbe kerülhetsz. Akárhogy is van, kerüld a durva szavakat. Soha ne felejtsd el, hogy kivel beszélsz. Ha ugyanis engedsz ingerlékenységednek, és jól kiosztod az illetőt, könnyen az utcán találhatod magad.

Mérleg: Sikeres nap rajzolódik ki. Nemcsak szakmai sikerekre számíthatsz, de pénzügyi tranzakcióid is nagy hasznot ígérnek. És mindezek tetejébe még párkapcsolatodban is kellemes meglepetéseket tartogat az élet. Ma ne foglalkozz senki mással, csak saját magaddal és eddel. Egy kritikus ismerősöd könnyen kihozhat a sodródból. Ne is törődj vele, hagyd rá a dolgot.

Skorpió: Váratlan helyzetekbe keveredhetsz, de nagyon rugalmasan áthidalod az adódó nehézségeket. Nemcsak ötletgazdag vagy, de vidám és kiegyensúlyozott is, és ez dinamikus munkavégzésre sarkall. Szorgalmadnak végre beérik a gyümölcse. Előfordulhat, hogy ma már hátradölhetsz, és megnyugodhatsz. Ki mint vet, úgy arat. A mai napra kiemelkedően igaz ez a mondás.

Nyilas: Nem ért annyit az egész ügy, mégis sikerült álmatlan éjszakákat szerezned magadnak. Ha partnered már úgyis kifelé tekintget ebből a kapcsolatból, jobb, ha elbúcsúztok egymástól. Ne félj, hamar megvigasztalódsz. Még az is megeshet, hogy már ma megismerkedsz azzal, aki később az igazinak fog számítani életedben. Járj nyitott szemmel, és ne búslakodj sokáig.

Bak: Elképzelhető, hogy áldozatokat kell hoznod a boldogság érdekében. Még az is megeshet, hogy kedvenc időtöltésedet egy időre szüneteltetni kell. Partnerkapcsolatod szerencsére biztos talajon áll. Nyugodtan elengedheted, és kedvesedre bízhatod magad. Újból bebizonyosodik, hogy tökéletesen választottál, mert olvas a gondolataidban, varázsereje ismét régi fényében csillog.

Vízöntő: Ma váratlan meglepetésekkel kell számolnod. Amikor már szinte biztos vagy benne, hogyan végződik a megkezdett munka, száznyolcvan fokos fordulatot vesznek az események. A bolygók állása ma az érzelmeknek kedvez. Őszintén tudasd partnereddel az érzéseidet. Fesztelen jókedv uralkodhat ma rajtad még akkor is, ha sorra érnek a nemcsak kellemes meglepetések.

Halak: Érzed a közelgő változások szelét, pedig most semmi kedved az új dolgokhoz. A régi eseményekről, győzelmekről és veszteségekről nosztalgiázol. Küzdj a változások ellen, talán te leszel a győztes. A mai nap a csapatszellemé. Munkatársaiddal vitass meg minden kényes ügyet. Otthon pedig mindenben kérd ki partnered véleményét. Nem jó, ha most egyedül döntesz.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 348

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.