Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – November 1.

Központ november 1, 2014 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Terveidet áthúzatják bizonyos kellemetlen események. Lehet, hogy betegség dönt ágynak, vagy más kínos ügyben kell eljárnod. Viszont az sincs kizárva, hogy csodálatos nap virrad rád. Baráti körben ünnepelheted szakmai sikereidet, zűrös ügyeid pedig maguktól rendeződnek. A szerencse forgandó és kiszámíthatatlan.

Kedves Bika! Rossz híreket kaphatsz ma. Meglehet, hogy még az állásod is veszélyben van. Manapság, amikor oly könnyen szűnnek meg és alakulnak cégek, a személyes teljesítmény nehezebben kapcsolható össze az összteljesítménnyel. Nincs miért hibáztatnod magad, bármi történjék is, emelt fővel kell fogadnod.

Kedves Ikrek! Végre fellélegezhetsz. Egy nap, amikor szabadon, lelkiismeret-furdalás nélkül átadhatod magad kedvenc időtöltésednek, hobbidnak. Az efféle tevékenységek általában nem a hasznosságukkal tűnnek ki, legalábbis anyagi haszonnal ritkán járnak. Sokkal inkább értékesek művelőjük számára lelki értelemben.

Kedves Rák! Végre erőt vettél magadon, és máris mindent szebbnek látsz. Most már figyelj jobban környezetedre is! Partnered is igényli a szeretetedet, és ebből mostanában nem sokat kapott. Légy sokkal odaadóbb szeretteid iránt! Ha barátaiddal estére programot tervezel, biztosan jól fog sikerülni. A szombat a kikapcsolódás napja.

Kedves Oroszlán! Néha szeretnél a jövőbe látni, és talán rendelkezel is ezzel a képességgel, csak nem bízol eléggé ösztöneidben. Pedig rábízhatnád magad megérzéseidre, akkor biztosan a kijelölt úton haladsz tovább. Nem árt azonban néha ellenőrizni az intő jeleket is, nehogy zsákutcába kerülj. Tedd próbára magad és kövesd a belső hangot.

Kedves Szűz! Ne hitted volna, hogy egyszer hétvége lesz. Ez a szörnyű hét teljesen próbára tette tűrőképességedet. Sajnos csak hellyel-közzel álltad ki a próbát. Ma elég későn ébredsz de legalább kipihenheted fáradalmaidat. A délután közelebb hozhatja partneredet, és lesz időtök megbeszélni mindazt ami feszültséget okozott köztetek a héten.

Kedves Mérleg! Végre egy olyan napra ébredsz, amikor nincs semmi különösebb dolgod, és így ráérsz magaddal is foglalkozni egy kicsit. Keresd fel fodrászodat, és ha kell még a ruhatáradat is frissítsd fel egy kissé. Ha azonban teljes felüdülést vársz ettől a naptól kezdd uszodában, és fejezd be egy kellemes színházi programmal.

Kedves Skorpió! Ha összegzel, könnyen rájöhetsz, hogy nem is volt olyan rossz heted. Ha a megvalósult terveket vágyaiddal veted össze, meglátod, hogy sok tekintetben kedvezően áll a mérleg. Nem baj, hogy sok mindenre nemet mondtál, ne érezd úgy, hogy valamit elmulasztottál. Valószínűleg nem is voltak olyan ígéretes lehetőségek.

Kedves Nyilas! Nagyszerű alkotások véghezvitelére, vagy kiváló sportteljesítmények elérésére alkalmas a mai nap. Sportoló Nyilasok megdönthetik egyéni csúcsukat, ha pedig versenyen indulnak, nagy a valószínűsége, hogy meg is nyeri. De a nem sportolók is jól teszik, ha a nap egy részét testmozgásra fordítják. Ma nem lesz megerőltető.

Kedves Bak! Hiába a lelkesedés, lendület, ha alaposan mellényúlsz. A dolgok kijavítására sok idő elmegy. Sikeresebb leszel, ha előveszed jó szervező, precíz énedet, és úgy látsz munkához. Sikereket könyvelhetsz el foglalatosságaid révén. Tölts minél több időt gyerekekkel, szervezz nekik játékokat, ez ki fogja elégíteni szereplési vágyadat.

Kedves Vízöntő! Ez a nap pihenőnap. Pihenj tehát, és ne foglalkozz semmi egyébbel. Csak azt tedd, amihez kedved van. Ha kell, relaxálj órákat egy forró fürdőben, a lényeg, hogy ellazulj, és jól érezd magad. Egy izgalmas könyvvel, esetleg filmmel az egész napot végiglustálkodhatod. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, ennyi neked is jár.

Kedves Halak! Ma nagyon gyenge lábakon állsz. Arcszíned sápadt, szemed enyhén karikás, és mozdulataidat sem lehetne határozottnak mondani. Hiába, az éjszakai bulizás még egy Halak üdeségét is kikezdi. Ne rágódj most ezen, az csak tovább rontana állapotodon. Inkább fogadd meg, hogy többé nem készíted így ki magad.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 451

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.