Központ
2020. október 28. szerda, Simon, Szimonetta

Napi horoszkóp – November 23.

Központ november 23, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 23.

 

Kos: Még mindig az átélt izgalmak hatása alatt állsz, de ezek jóleső érzéssel töltenek el. Jövődet illetően nagy terveket szősz, családod azonban nem támogatja ötleteidet. Szerencsére téged nem tör le kishitűségük vagy ellenvetésük. Képzeleted magasan szárnyal. Máris beleéled magad mindabba, amit szeretnél elérni.

Bika: Közeledik az év vége, mindenki lázasan tevékenykedik, megkísérli kutyafuttában pótolni, amit eddig elmulasztott. Egyik munkatársad ma arra vetemedhet, hogy kora reggel felhívjon telefonon, és csúnya pletykák, rosszindulatú híresztelések özönét zúdítsa rád. Oda se neki, csak a hétvégével törődj.

Ikrek: Ezer magyarázatot képes vagy kiagyalni arra, hogy miért nem vagy hajlandó bármit is tenni ezen a napon, de erre semmi szükség nincsen. A fáradtság éppen elegendő indok. Jól esik a semmittevés még a nyughatatlan Ikreknek is, pedig a következmény az lesz, hogy a nyugalom rövid időszaka után előtör hatalmas tettvágyuk.

Rák: Folytasd a tegnapi lelki vizsgálatot, még akkor is, ha ma legszívesebben újabb kalandokba bocsátkoznál. Úgy érzed, hogy most biztosan sikeres lehetnél. Megeshet, de ne bízd el magad túlságosan: Nehezen fékezed mostanában szenvedélyeidet, pedig vigyázhatnál egy kicsit jobban magadra.

Oroszlán: Az Oroszlánok ma úgy érezhetik, elpártolt tőlük a szerencse. Nem kell kapkodni, és annak sincs értelme, hogy tehetetlen önsajnálatba merülj. Helyesebbnek látszik átgondolni az előzményeket, feltárni az okokat, amelyek idáig vezettek. Rájöhetsz, hogy a hiba nálad van, és kénytelen vagy segítséget kérni.

Szűz: Kicsit már eleged van ebből az évből, szeretnéd magad mögött tudni azokat az ügyeket, melyek hosszú hónapok óta húzódnak. Szeretnéd siettetni az idő múlását, és így könnyen lehet, hogy észrevétlenül átsiklasz olyasmin, ami kellemes élményeket, szép perceket szerezhetett volna neked.

Mérleg: Kitűnő munkádat partnerednek köszönheted. Természetesen nem tartozol érte hálával, hiszen elég elismerés neki az, hogy a gyümölcsét együtt élvezitek. Ez történik ma is. Ha kirándulni mentek, ne feledjétek otthon a fényképezőgépet. Számtalan megörökíteni való vár rátok, és néhány emlék is marad.

Skorpió: Végre el kell szánnod magad, mert tovább nem tartható a jelen állapot. A mostani helyzetnél még az is jobb, ha kertelés nélkül elmondod kedvesednek az igazat. Ha tudja magát mihez tartani, és tisztában van a terveiddel, sokkal nyugodtabb lesz, és elmaradnak a már szokásosnak tekinthető jelenetek.

Nyilas: Eseménytelen, szürke napra számíthatsz, és ez ellen nem is nagyon tudsz, de is érdemes semmit sem tenni. Bele kell törődni, hogy vannak napok, amikor nem történik veled semmi különös. Önmagad helyett figyelj másokra, kezdd a közvetlen környezeteddel. Úgyis nagyon nagyok az elmaradásaid.

Bak: Be kell látnod, hogy kevesebbre vagy képes, mint amennyit önmagadtól elvársz. Ha félkész munkát adsz ki a kezedből, az halálra idegesít. Csak annyit vállalj, amennyit meg is tudsz csinálni. Ígéreteid nagy része a családban marad, így talán könnyebb lesz átcsoportosítani, új időpontot kijelölni a teljesítésükre.

Vízöntő: Nagyon hideg van. Az ablakból bámulod az utcán mászkáló, nyakig beöltözött embereket. Dehogy mozdulsz ma ki, a világ minden kincséért sem: Kerül otthon is valami ennivaló. Bármi legyen is, jó lesz. Használd ki ezt a napot, lustálkodj, olvasgass, hallgass zenét. Egyszóval: töltődj fel:

Halak: Hihetetlen, de így igaz. Ma a Halak irányítják a világot, legalábbis a saját kis világukat. Vállalkozó kedvük, kezdeményező képességük előtt minden meghajlik, minden meghátrál. Az akadályokat könnyed mozdulattal söprik félre útjukból, elegánsan felülemelkednek rajtuk, vagy figyelemre sem méltatják.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 381

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.