Központ
2020. október 21. szerda, Orsolya

Napi horoszkóp – November 24.

Központ november 24, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 24.

 

Kos: Nagy terveket forgatsz a fejedben, és most érzed elérkezettnek az időt, hogy neki fogj megvalósításuknak. A kozmikus tér hatása kivételesen kedvező a kockázatos vállalkozásokra. Ha sorsdöntő lépésre kívánod elszánni magad, ma tedd. Ragadd meg a kínálkozó lehetőséget, és egy percig se gondolj arra, hogy rajtaveszíthetsz.

Bika: Elképzelésed lassacskán alakot ölt. Kollégáid meg is vannak lepve, azt hitték, csak nagyzolsz. Ám ez most nem fellengzős öndicséret, hanem anyagilag is sikerrel kecsegtető terv. Ha részletesen beszámolsz ednek a jó hírekről, akkor azon nyomban megbocsátja neked, hogy mostanság kissé elhanyagoltad.

Ikrek: Egyszerre süt rád a nap, és záporozik az eső, a jó keveredik a rosszal, és nem is tudod, sírj, vagy nevess. Az otthoni nézeteltérés hamarosan megoldódik, emiatt nem kell aggódnod. Egészséged tökéletes, de azért nem árt egy alapos tisztítókúra. A munkahelyeden tartósnak ígérkezik jó sorozatod, így bizakodva várhatod a következő hetet.

Rák: A mai nap sem kedvező az üzletelésre. Próbáld meg elhalasztani folyó ügyeidet, amennyiben ez lehetséges. Munkahelyeden is vigyázz, ha nem akarod, hogy a szájukra vegyenek az emberek. Pletykáiknak ártalmatlan hatása lehet. Ha úgy taktikázol, hogy nem törődsz velük, hamarabb véget vethetsz a kínos helyzeteknek.

Oroszlán: Fáradt vagy, és gyámolításra szorulsz, ezért azoknak a társaságát keresed, akik szívesen kényeztetnek. Türelmesnek és megértőnek mutatkozol, mert ma te sem vágysz a csatamezőre. Sokkal inkább kívánkozol elbújni a világ elől. Ma este megszabadulhatsz a nehéz batyutól, ha rábízod magad a szerető lény féltő gondoskodására.

Szűz: Azt hitted tegnap, hogy nem tarthat sokáig ez a tétlenkedés. Úgy látszik azonban, tévedtél. És ha képtelen vagy karba tett kézzel üldögélni ezen a napon is, nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elfoglald magad. Hiszen akinek van egy lakása, az elvileg soha nem unatkozik. A háztartásban ugyanis mindig akad valami tennivaló.

Mérleg: Abban reménykedsz, hogy ez a délelőtti síri csend múló állapot. Sajnos ebéd után sem változik a helyzet. Tehetetlenül üldögélsz, és még egy újság sincs kéznél, hogy legalább olvasgathatnál. Úgy tűnik, mintha ez a nap legalább kétszer olyan hosszú lenne, mint a többi. Pedig szó sincs róla, csak tétlenül nehezebben telik az idő.

Skorpió: Olyan elánnal veted bele magad a különben nehéz munkába, mint eddig soha. Jó lenne, ha meg tudnád őrizni ezt a lendületet, és ilyen erőszakosan tudnád folytatni a küzdelmet. A többiek „energiaválságát” is neked kell pótolni, és lelket kell öntened a csüggedőkbe. A csillagkép szerint szerencsés napoknak nézel elébe.

Nyilas: Próbáld meg ügyesebben összeegyeztetni a munkádat a magánélettel. Nem szabad túl sokáig feszíteni a húrt, mert a végén elpattan. Nem ártana, ha tudatosan próbálnád kiengesztelni az utóbbi időben igen csak elhanyagolt partneredet. Beszélj neki többet a munkádról, avasd be jobban a dolgaidba. Meglátod, ő is megértőbb lesz majd.

Bak: Amit meguntál, dobd ki, ne őrizz kövületeket a lakásodban. Az áttekinthetetlenség annyi bosszúságot okozhat – nem beszélve az ide-oda rakosgatásról -, hogy elmegy az élettől is a kedved. A „nagytakarítás” érzelmi életedre is vonatkoztathatod. Számodra a tevékeny egyedüllét sokkal elviselhetőbb, mint egy rossz kapcsolat.

Vízöntő: A munkanapok utolsóján sok teendő vár rád. Vállalkozásaid még nem futottak ki annyira, hogy csak úgy magára hagyhatnád őket. Még nem…. Egészségi állapotod aggasztó, szervezeted minden útön-módon jelzi, hogy elég volt, vadsztrájkba kezd. A lehető legjobb ellenszer, ha néhány nap szabadságot veszel ki.

Halak: Általános állapotodban határozott javulást észlelsz. Mintha a hangod is vidámabban csengene, amikor reggel fogadod a szomszéd köszönését. Nem csak élet-, hanem munkakedved is visszatérőben van. Ha valamivel több elszántságot tanúsítasz, még átlagon felüli eredményt is elérhetsz. De azért ne vidd túlzásba.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 352

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.