Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Napi horoszkóp – Október 14.

Központ október 14, 2014 Kávé mellé

Kedves Kos! Elég egy rossz hír a családdal kapcsolatban, vagy „folyosói” értesülés a munkahelyeden, hangulatod máris romokban hever. horoszkopKépzeleted továbbszínezi a hallottakat, és ettől a legártatlanabb szóbeszéd is egyre sötétebb arcot ölt. Kitűnő érzéked van ahhoz, hogyan tedd tönkre egyik pillanatról a másikra saját, vagy szeretteid közérzetét.

Kedves Bika! Nagyon le vagy lassulva ma, és egy cseppet sem zavar, ha elkésel valahonnan. Elnyúlsz a kádban, és csak élvezed a fürdőt. Ruhát is komótosan választasz, különös gondod van a színek összhangjára. A reggelinek is megadod a módját. Ezt azért már te is túlzásnak tartod! Viszont kiváló ötleteid támadhatnak ma, amelyeket meg is valósítasz.

Kedves Ikrek! Ma megtudhatod, hogy abból a munkából, amelyen hónapok óta dolgozol, nem lesz semmi, el kell felejteni, mintha sohasem lett volna. Első érzésed ezzel kapcsolatban a felháborodás, és elhatározod, hogy nem hagyod annyiban. Ne tedd! Legalábbis várj vele, aludj rá egyet, és lehet, hogy akkor már egészen más színben látod majd a dolgot.

Kedves Rák! Nincsen semmi baj, csak néha elveted a sulykot. Új ismeretséged azonban felvillanyoz, és ez pillanatnyilag jó hatással van rád. Ma féltékenyen őrködsz azon eredmények felett, amelyeket a magadénak mondhatsz. Ne tedd ezt, mert kicsinyesnek hathat a viselkedésed, pedig az nem jellemző rád. Az estét próbáld egy kellemes vendéglőben tölteni!

Kedves Oroszlán! Ha az Oroszlán a fejébe vesz valamit, azt képtelen onnan kiverni. Téves ítéleteidet sem vagy képes felülbírálni, ezért a magánéletedben is gyakori konfliktusokra számíthatsz ma. Kedvesed roppant nehezen tűri, hogy a szelíd Oroszlán másodpercek alatt ordító fenevaddá változik, és megaláztatásnak teszi ki a környezetében.

Kedves Szűz! Hallani sem akarsz ma intelmekről, figyelmeztető szóról. Önfejűen, saját elgondolásaid szerint valósítod meg terveidet. Pedig tudat alatt már belátod: hibát követsz el. Addig nincs komolyabb baj, amíg valamennyi következményét vállalod ennek a meggondolatlan lépésnek. A baj csak akkor kezdődik, amikor elkezdesz bűnbakot keresni.

Kedves Mérleg! Munkahelyeden olyan feladat vár rád, ami nem csak perspektívával kecsegtet, de nagy próbatétel is számodra. Ha ezzel most megbirkózol, szakmai téren nem lesznek problémáid, és minden esélyed meg van az előrelépésre. Ne szalaszd el ezt a soha vissza nem térő alkalmat, és ne feledd: egyedül kell felvenned a versenyt!

Kedves Skorpió! Ma összefuthatsz egy rég nem látott barátoddal, és végre van egy kis időd beülni vele valahova. Feleleveníthetitek a régi időket, nosztalgiázhattok, beszélgethettek az egykori barátokról, haverokról. A jó hangulatot ne rontsd el azzal, hogy sietsz, vagy állandóan az órádat nézed. Oly régen nem találkoztatok, most ne törődj semmi mással!

Kedves Nyilas! Különösebb események nem fognak megzavarni ezen a napon, jóllehet a mostani csend csak átmenetinek ígérkezik. Egy régi megbízatás, amelyről már egészen megfeledkeztél, ismét aktuálissá válhat. Most bárkinek bebizonyíthatod, hogy nem csak egy területen vagy képes kiválót alkotni. Bár ezt eddig is csak az irigyeid állították rólad.

Kedves Bak! Ne szontyolodj el! Látszólag minden okod meg van az elkeseredésre, de lelkesítsen az a tudat, hogy már csak néhány hetet kell kibírnod. Addigra ugyanis mindenre lesz megoldás. A szerelemben, érzelmi életedben ne akarj mindenáron mindenre magyarázatot kapni. Hogy mikor, mi, miért történik, úgysem tudjuk pontosan.

Kedves Vízöntő! Igazi, hamisítatlan szerencsenap a mai, különösképpen akkor, ha a csillagjegy első dekádjában születtél. Ma úgy fogod érezni magad, mintha a Paradicsomban lennél. Munkatársaid kedvesek, megértőek, elismerik az érdemeidet, képességeidet. Új vállalkozásaid is megnyugtatóan alakulnak ezen a csodálatos napon.

Kedves Halak! Ha van valamilyen dédelgetett terved, akkor ma a siker reményében láthatsz neki a megvalósításnak. Ha több ilyen is akad, azt vedd előre, amelyik a legtöbb erőfeszítést kívánja. Ne tarts attól, hogy a cél előtt kifulladsz. Ne mérlegelj túl sokat, hiszen az összes tényezőt úgyis képtelenség figyelembe venni.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 489

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.