Központ
2020. november 24. kedd, Emma

Napi horoszkóp – Október 18.

Központ október 18, 2014 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Nagy terveket forgatsz a fejedben, és most érzed elérkezettnek az időt, hogy neki fogj megvalósításuknak. A kozmikus tér hatása kivételesen kedvező a kockázatos vállalkozásokra. Ha sorsdöntő lépésre kívánod elszánni magad, ma tedd! Ragadd meg a kínálkozó lehetőséget, és egy percig se gondolj arra, hogy rajtaveszíthetsz.

Kedves Bika! Elképzelésed lassacskán alakot ölt. Kollégáid meg is vannak lepve, azt hitték, csak nagyzolsz. Ám ez most nem fellengzős öndicséret, hanem anyagilag is sikerrel kecsegtető terv. Ha részletesen beszámolsz kedvesednek a jó hírekről, akkor azon nyomban megbocsátja neked, hogy mostanság kissé elhanyagoltad.

Kedves Ikrek! Egyszerre süt rád a nap, és záporozik az eső, a jó keveredik a rosszal, és nem is tudod, sírj, vagy nevess. Az otthoni nézeteltérés hamarosan megoldódik, emiatt nem kell aggódnod. Egészséged tökéletes, de azért nem árt egy alapos tisztítókúra. A munkahelyeden tartósnak ígérkezik jó sorozatod, így bizakodva várhatod a következő hetet.

Kedves Rák! A mai nap sem kedvező az üzletelésre. Próbáld meg elhalasztani folyó ügyeidet, amennyiben ez lehetséges. Munkahelyeden is vigyázz, ha nem akarod, hogy a szájukra vegyenek az emberek. Pletykáiknak ártalmatlan hatása lehet. Ha úgy taktikázol, hogy nem törődsz velük, hamarabb véget vethetsz a kínos helyzeteknek.

Kedves Oroszlán! Fáradt vagy, és gyámolításra szorulsz, ezért azoknak a társaságát keresed, akik szívesen kényeztetnek. Türelmesnek és megértőnek mutatkozol, mert ma te sem vágysz a csatamezőre. Sokkal inkább kívánkozol elbújni a világ elől. Ma este megszabadulhatsz a nehéz batyutól, ha rábízod magad a szerető lény féltő gondoskodására.

Kedves Szűz! Azt hitted tegnap, hogy nem tarthat sokáig ez a tétlenkedés. Úgy látszik azonban, tévedtél. És ha képtelen vagy karba tett kézzel üldögélni ezen a napon is, nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elfoglald magad. Hiszen akinek van egy lakása, az elvileg soha nem unatkozik. A háztartásban ugyanis mindig akad valami tennivaló.

Kedves Mérleg! Abban reménykedsz, hogy ez a délelőtti síri csend múló állapot. Sajnos ebéd után sem változik a helyzet. Tehetetlenül üldögélsz, és még egy újság sincs kéznél, hogy legalább olvasgathatnál. Úgy tűnik, mintha ez a nap legalább kétszer olyan hosszú lenne, mint a többi. Pedig szó sincs róla, csak tétlenül nehezebben telik az idő.

Kedves Skorpió! Olyan elánnal veted bele magad a különben nehéz munkába, mint eddig soha. Jó lenne, ha meg tudnád őrizni ezt a lendületet, és ilyen erőszakosan tudnád folytatni a küzdelmet. A többiek „energiaválságát” is neked kell pótolni, és lelket kell öntened a csüggedőkbe. A csillagkép szerint szerencsés napoknak nézel elébe.

Kedves Nyilas! Próbáld meg ügyesebben összeegyeztetni a munkádat a magánélettel. Nem szabad túl sokáig feszíteni a húrt, mert a végén elpattan. Nem ártana, ha tudatosan próbálnád kiengesztelni az utóbbi időben igen csak elhanyagolt partneredet. Beszélj neki többet a munkádról, avasd be jobban a dolgaidba. Meglátod, ő is megértőbb lesz majd.

Kedves Bak! Amit meguntál, dobd ki, ne őrizz kövületeket a lakásodban. Az áttekinthetetlenség annyi bosszúságot okozhat – nem beszélve az ide-oda rakosgatásról -, hogy elmegy az élettől is a kedved. A „nagytakarítás” érzelmi életedre is vonatkoztathatod. Számodra a tevékeny egyedüllét sokkal elviselhetőbb, mint egy rossz kapcsolat.

Kedves Vízöntő! A munkanapok utolsóján sok teendő vár rád. Vállalkozásaid még nem futottak ki annyira, hogy csak úgy magára hagyhatnád őket. Még nem…. Egészségi állapotod aggasztó, szervezeted minden úton-módon jelzi, hogy elég volt, vadsztrájkba kezd. A lehető legjobb ellenszer, ha néhány nap szabadságot veszel ki.

Kedves Halak! Általános állapotodban határozott javulást észlelsz. Mintha a hangod is vidámabban csengene, amikor reggel fogadod a szomszéd köszönését. Nem csak élet-, hanem munkakedved is visszatérőben van. Ha valamivel több elszántságot tanúsítasz, még átlagon felüli eredményt is elérhetsz. De azért ne vidd túlzásba!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 494

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.