Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Október 4.

Központ október 4, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 4.

Kedves Kos! Vigyázz érzékszerveidre, különösen a szemedre, ma ugyanis az általánosnál sokkal érzékenyebbek, ezen szerveid. Ennek köszönhetően látásod, hallásod, szaglásod sokkal kifinomultabb lehet, így könnyebben tudsz bármit alkotni ezek segítségével.

Kedves Bika! Nem szereted a konfliktusokat, és ha lehet, inkább elkerülöd őket, vagy adott esetben hajlandó vagy elfogadni az igazságtalanságot is, mintsem ütközz valakivel. Ez azért nem a legjobb megoldás, mert sajnos így önmagadat rombolod gátlásaiddal.

Kedves Ikrek! Légy egy kicsit körültekintőbb mostanában. Elég gyakran fordul elő veled, hogy hirtelen felindulásból hol ebbe, hol abba kapsz bele, miközben elfelejted, valójában mit is akartál csinálni. Ülj le néhány percre, mielőtt belefogsz valamibe.

Kedves Rák! Nagyon nagy szeretet igény tombol most benned és annak a vágya is egyúttal, hogy te is sok-sok szeretetet adhass. Ez mindaddig nagyon jól működik, amíg nem válasz túlzottan akaratossá és féltékennyé.

Kedves Oroszlán! Nagyon szeretnél kitörni egyfajta megszokott irányból, hisz ez az időszak számodra a teljes átalakulás, változások időszaka. Jelszód: mindent, vagy semmit. Most úgy érezheted, gyökeres változtatásokra lesz szükséged, hogy tovább léphess.

Kedves Szűz! Vigyáznod kell arra, hogy mikor hogyan reagálsz bizonyos dolgokra. Előfordulhat, hogy akaratlanul is, de megbántasz másokat csípős modoroddal. Próbálj egy kicsit körültekintőbb lenni és akkor nem lesz semmi gond.

Kedves Mérleg! Ne akarj egyszerre túl sokat. Kis lépésenként haladj előre, így sokkal biztosabban eléred a kitűzött célt. Ha túl magasra teszed a mércét, lehetetlennek fog tűnni, elérni vágyaidat. Ha lassabban haladsz, azonban sokkal hatékonyabb lehetsz.

Kedves Skorpió! Eljött a pillanat, amikor biztossá válik, hogy jó fába vágtad-e a fejszédet. Nagy valószínűséggel igen lesz a válasz. Hosszútávra megalapozhatod jövődet ezzel a befektetéseddel.

Kedves Nyilas! Borzasztóan kuszának érzed most a magánéleted. Teljesen össze vagy zavarodva, érzelmeid kavarognak benned. Nehezen tudsz elszakadni egy gondolattól, mely szinte minden pillanatodat leköti.

Kedves Bak! Új tapasztalatokat szerzel ezekben a napokban, melyek igen hasznossá válhatnak még a későbbiekben. Igyekezz nem megfeledkezni az utóbbi időszak tanulságairól és próbáld a saját javadra fordítani, amit most megtanultál.

Kedves Vízöntő! Azt hihetnéd, te is csak egy vagy a sok-sok ember közül, akinek kínzó aggodalmai vannak. Tévedsz. Nem vagy egyedül. Sokat segíthet ezen egy társ, akivel mindent megbeszélhetsz. Ne fojtsd magadba a bánatodat.

Kedves Halak! Légy óvatos a mai napon, hiszen előfordulhat, hogy figyelmetlenségből adódóan megkárosíthatsz valamit, vagy valakit. Zavart állapotod talán annak köszönhető, hogy valaki alaposan összekuszálta körülötted a szálakat.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 344

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.