Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Október 7.

Központ október 7, 2014 Kávé mellé

Kedves Kos! Ma a munkahelyeden és a családodban is viták támadhatnak. Ha teheted, maradj ki belőlük. Bizonyára nehezedre esik, mégis türtőztesd indulataidat, tégy lakatot a szádra. Ma meglehetősen hajlamos vagy arra, hogy minden semmiségen felfortyanj. Lobbanékonyságod horoszkopegyedül szívügyeidben lehet eredményes. Szexuális vágyad ma határtalan!

Kedves Bika! Dühöd ma reggelre elpárolgott végre. Már fittyet hánysz az egészre, de a tüske örökkön örökké benned marad. Semmivel sem utalsz a történtekre, úgyhogy a pletykákra éhes emberek csakhamar odébb állnak. Higgadtan, tárgyszerűen végezd a dolgodat, hiszen van mit csinálnod. Közeledik az év vége, és ki sem látszol a munkából.

Kedves Ikrek! Sokasodnak a bizonytalanságra utaló jelek, és ilyenkor minden azon múlik, hogy mennyire vagy képes összeszedni akaraterődet és befolyásolni az eseményeket. Bátran szállj szembe saját sorsoddal, ha elégedetlen vagy vele. Úgysem az a típus vagy, aki elhiszi, hogy ami történik veled, az jó előre meg van írva a nagykönyvben.

Kedves Rák! A hullámvölgyből kikerülve ma hosszan élvezheted az édes életet. Nem szabad azonban elfelejtened, hogy a sok örömöt sajnos rosszabb időszak is követheti. Lélekben készülj fel mindenre, mert így sokkal könnyebben veszed majd az akadályokat. Olyan munkát végzel, amit szeretsz, és amelyhez kedvet is érzel. Ma kicsi a kockázat veszélye.

Kedves Oroszlán! Nem valószínű, hogy ez lesz életed legboldogabb napja, de a reményt mégse add fel. Végül is mindent megtehetsz annak érdekében, hogy a lehetőségekhez képest kellemesen töltsd idődet. Ma semmit ne erőltess, ami nem megy most agától, az még úgyis ráér. Rendezd el halaszthatatlan ügyeidet, és minél hamarabb térj haza.

Kedves Szűz! Többnyire nagy örömmel tölt el, ha mindennek helyet találsz, és a nagy rendben pillanatok alatt megleled azt, amire éppen szükséged van. Ezen gondolat jegyében ma nekilátsz felszámolni restanciáidat, és rendet teremteni munkahelyeden, otthonodban. Egy kis változtatás amúgy sem ártana, néhány virággal még fokozható a siker.

Kedves Mérleg! Nem tudod, pontosan mi az, de érzed, hogy ma van valami a levegőben. Az utóbbi időben annyi kudarc ért, hogy aggodalmaskodsz, nehogy megint vereség, vagy csalódás legyen a vége. Ezért megpróbálsz puhatolózni, kideríteni valamit, de kevés sikerrel. Végezd nyugodtan a munkádat, és éld az életedet úgy, mint eddig.

Kedves Skorpió! A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy alapos számításokat végezz, és átnézd vállalkozásod jövőjét, ezzel együtt az egész életedet. Ne hagyj ki egyetlen lényeges pontot sem, koncentrálj a jelentéktelennek tűnő dolgokra is. Az ördög nem alszik, ezért fontos, hogy az apró részletek se kerüljék el figyelmedet.

Kedves Nyilas! Ismét jó napod lesz, mind a munkádban, mind a magánéletedben egyaránt. Távoli ismerőseid által olyan váratlan támogatást kaphatsz, amely révén kerülő utak nélkül, rövidebb idő alatt leszel képes valóra váltani terveidet. Jó érzéssel tölt el, hogy olyan emberekre is számíthatsz, akikkel nem is állsz közelebbi kapcsolatban.

Kedves Bak! Kissé morcosan ébredsz ma. Míg teljesen magadhoz nem térsz, ne minősíts senkit, és semmit. Ne kételkedj az őszinte elismerésben, bókban, ne legyen szigorú önkritikád a mérvadó! A túlzott elővigyázatosság, és félelem könnyen áldozattá tehet. Ezért törekedj arra, hogy láss a dolgok mögé is. Nem biztos, hogy mindenki rosszat akar neked.

Kedves Vízöntő! Ez a nap nem fog mély sebeket ejteni, vagy örökre emlékezetes pillanatokat savként a lelkedbe marni, de unalmasnak sem mondható. Kicsit fáradtabb vagy a kelleténél, ezért a munkahelyi kellemes légkör jól jöhet. Viccelődj el munkatársaiddal, üzleti partnereiddel, abból károd nem származhat.

Kedves Halak! Ma úgy érezheted magad, mint egy kitekert karú rongybaba, amelyet egy vásott kölyök unalommal hajít a sarokba. Megfáradni látszanak a jó szándékukat illetően minden bizonnyal kétes elemek, melyeknek kezében nem vagy több, mint egy játékszer. Mondj köszönetet a sorsnak, hogy időben felnyitotta a szemed, és nyalogasd sebeidet!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 346

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.