Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Szeptember 13.

Központ szeptember 13, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 13.

 

Kedves Kos! Felhőtlen jókedvedet mintha elfújták volna egyik napról a másikra. A testi-lelki változást a kozmikus tér okozza, és egy csapásra halomra döntheti reményeidet. Lehet, hogy múló rosszullét, amit érzel, ám ha később sem javul, fordulj orvoshoz. Közlekedj óvatosan, értéktárgyaidat ne hagyd szerteszét, és ne játssz tűzzel, vízzel, és családod türelmével.

Kedves Bika! Fél óráig keresed, amire éppen szükséged van, ám mire megtalálod, már nem is kell, más holmik meg elkeveredtek időközben. Néhány jó tanács: amit keresel, feltehetően csaknem kiszúrja szemed, az orrod előtt van. A kutatást ne a legvalószínűtlenebb helyeken kezdd hát! Légy módszeres, és gondold át, merre bóklásztál már! Sajnos a dolgok ma elkeverednek.

Kedves Ikrek! Mindig is tudtad magadról, hogy tehetséges vagy, na de hogy ennyire!? Olyan nehéz feladatot oldottál meg – ráadásul nem is akárhogyan -, amilyennel csak kevesen tudtak volna megbirkózni. Mielőtt még túlságosan elbíznád magad, taposs a fékbe, és érd be azzal, hogy családod áhítatos csodálattal hallgatja végig hőstettednek bonyodalmas történetét.

Kedves Rák! Szerelmi kalandba keveredhetsz ezen a napon. Semmiképpen se hagyd ki, mert lehet, hogy megkönnyíti döntéseidet. Egyszerre új hangulatra váltasz. Kedélyes és vidám, humoros leszel. Fellépésed is jó, bár kissé harsány, erőltetett, de ezt új ismerősöd nem veszi észre. Úgy képzeled, hogy mindenben igazad van, ettől pedig maximálisan elégedett leszel.

Kedves Oroszlán! Ismét a bőség zavarában szenvedsz, és egész nap az esti programon jár a fejed. Pedig jobban tennéd, ha inkább tévét néznél, vagy elvonulnál egy jó könyvvel, mert remek esélyeid vannak arra, hogy megint alaposan összekuszálod magad körül a szálakat. Persze az Oroszlán nagy élvezettel teszi mindezt, csak éppen a következményekkel nem számol soha.

Kedves Szűz! Nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítanod gyengeségednek. Szinte biztos, hogy nem betegség következménye, egyszerűen csak kimerült vagy. Ne feszítsd tovább a húrt, lazíts ezen a napon. Estére egészen feltöltődsz, de vétek volna újra felélni tartalékaidat. Maradj otthon, és főzz valami finomat. A gasztronómia örömeit sem élvezted mostanában.

Kedves Mérleg! Szereted, ha megdicsérik küllemedet, de azért is csinosan öltözöl, hogy jól érezd magad. Sohasem vagy elhanyagolt, de ma sokaknak szemet szúr eleganciád. Arra nem is gondolnak, hogy különös oka van annak, hogy ilyen csinos vagy, hisz megszokták már. Hódításod terveid szerint alakul. Te elégedett leszel sikereddel, „áldozatod” meg a látványoddal.

Kedves Skorpió! Ha megérzed azt, hogy kedvesed mit szeretne, biztosan kellemes péntek estének nézel elébe. Nem kell feltétlenül valamilyen komoly időtöltésre gondolnod, egy hangulatos étteremben elköltött vacsora kiváló alkalmat nyújt a beszélgetésre, az intim pillanatokra. És ha még egy kis ajándékkal is kedvében jársz, jóváteheted eddig elkövetett hibáidat.

Kedves Nyilas! Munkahelyeden fontos, jelentős dolog történik veled, ami természetesen szakmai megbecsülésedet jelzi. Ez lehet anyagi elismerés, külföldi út, vagy előléptetés. Valld be, titokban régóta vártál már erre a csodás pillanatra. Oszd meg örömödet munkatársaiddal is, ne hidd, hogy mindannyian irigyek rád. Lehet, hogy veled együtt örülnének sikereidnek.

Kedves Bak! Ragaszkodj feltétlenül a megállapodások minden egyes betűjéhez. Ne dobj el nagyvonalúan egyetlen szerződést, iratot sem, még ha lejárt is a határideje. Pipáld ki, ha megkaptad járandóságodat, járj utána kintlévőségeidnek. Könnyen elfeledkezhetsz egy megállapodásról, amely később már behajthatatlanná válhat. Soha ne bízd rá magad mások memóriájára!

Kedves Vízöntő! A derűnek általában nincs kézzelfogható oka. Ebben az értelemben ma joggal állítható rólad, hogy oktalan vagy, hisz mindenen nevetsz, mindennek észreveszed a fonákját is, így nem csoda, hogy mindenkit megnevettetsz. Mindenkivel könnyen teremtesz kapcsolatot az ellenkező neműek köréből, de viselkedésed jelzi hol az a határ, amíg el akarsz menni!

Kedves Halak! Ideális nap lesz ez, feltéve, hogy március közepe táján kezdted el evilági pályafutásodat. Ma nem kell futnod, loholnod, törnöd magad, hiszen anélkül is öledbe hullik a szerencse. Legjobb, ha kényelmesen elhelyezkedsz, és türelmesen várakozol. De ha semmi nem történne, akkor se veszítsd el a reményt, a mai nap is éjjel tizenkettőig fog tartani.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 320

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.