Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Napi horoszkóp – Szeptember 16.

Központ szeptember 16, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 16.

 

Kedves Kos! Végre tisztulni kezd az ég. Te is lélegzethez jutsz, sőt fényes szakmai elégtételt vehetsz a korábbi méltánytalanságokért. Ha erős kísértést érzel, hogy sikerednek örömünnepét megoszd azokkal, akik sokat jelentenek neked – egy percig se habozz. Ezzel jóváteheted azt is, hogy annyi bajt okoztál nekik vádaskodásaiddal, kibírhatatlan magatartásoddal.

Kedves Bika! Elégedett vagy a dolgok jelenlegi állásával, ügyeid a kivitelezés végső szakaszába érkeztek. Nemsokára elkövetkezik az a perc is, amikor pénz áll a házhoz. Te elvégezted időre, amire felkértek, most ők következnek sorra. Jól tudod, hogy a bankkártya biztonságosabb, kényelmesebb, mégis remek dolog egy vaskos köteg ropogós pénzt megszámolni.

Kedves Ikrek! Olyan friss és fürge vagy, mint a gyík, de azért nyugodtan abbahagyhatod az ide-oda futkosást, még mielőtt valóban gyíknak néz az egész családod. Felettébb élvezed a mozgást, de mégis jobb volna inkább valamilyen sporttal levezetni felesleges energiáidat. Este olyan hír vár, amely sok mindenért kárpótol majd.

Kedves Rák! Folytatódik a hét első napjának jótékony hatása. Munkatársaid is észreveszik, hogy olyan vagy, mintha kicseréltek volna. Azért nem árt, ha vigyázol, és megpróbálod megőrizni a barátságot, mert több meggondolatlanságot nem viselnek el kapcsolataid. Igazán csak egy-két emberre számíthatsz, de az ő türelmükkel sem élhetsz vissza.

Kedves Oroszlán! Megbíznak értékítéletedben, ezért felkérnek a békebíró szerepére. Ez tetszik neked, pedig jobban tennéd, ha nem avatkoznál bele mások dolgába. Nem biztos ugyanis, hogy képes leszel a tárgyilagos véleményalkotásra. Csak a saját szemüvegeden át látod az eseményeket, és amikor ítélsz, nem veszed figyelembe, hogy más mércével méred a világot, mint mások.

Kedves Szűz! Egy rég elfeledett história kerül ma szóba, és sajnos az emberi rosszindulatnak köszönhetően éppen a te füled hallatára. A felszakított sebek vérzésének elállítására ez esetben nem kötszerre, de még csak nem is orvosra, sokkal inkább egy kiadós bőgésre van szükséged. Ne szégyelld hát könnyeidet! A sírás minden esetben könnyít az ember lelkén.

Kedves Mérleg! Nem unalmas, csak nyugalmas lesz ez a mai nap. Munkahelyeden problémamentesen haladnak az ügyek, a szerelemben pedig váratlan, de kellemes események érnek. Nemhogy kipihenten, inkább elcsigázottan térsz ma nyugovóra. Arra lesz már csupán erőd, hogy elolvass néhány oldalt elalvás előtt. Nyugodalmas jó éjszakát!

Kedves Skorpió! Időnként a csüggedtség, máskor pedig a kiábrándultság jellemzi életérzésedet. Egyik sem túlzottan reménykeltő. El kellene már döntened, hogy végül is mit akarsz az élettől. Még most sem világosodott meg előtted, hogy mit szeretnél elérni, és hogy ezért milyen áldozatokra vagy hajlandó. Amíg ezzel nem leszel tisztában, nincs esélyed nyugodtabb napokra.

Kedves Nyilas! Viselkedj rugalmasan, hogy egy kicsit ellensúlyozd tegnapi bolondériádat, kedvetlenségedet. Úgy érezheted, jó lenne sok mindent visszaszívni abból, amit tegnap mondtál, vagy tettél. De a mentegetőzést, bocsánatkérést ne vidd túlzásba, mert kollégáid és szeretteid jóindulatát és bizalmát anélkül is visszaszerezheted, hogy presztízsveszteséget szenvednél.

Kedves Bak! Ha távoli útra szánod el magad, már a kezdet kezdetén ragadj meg és használj ki minden lehetőséget. Bátortalanságodat ne igyekezz leplezni azzal, hogy „szokod a környezetet”. Ugyanis értékes perceket veszítesz ezzel. Légy inkább kezdeményező! Ez vonatkozhat a szerelemre is, különben ugyanis könnyen éhkoppon maradhatsz.

Kedves Vízöntő! Különösebb kihívások a munkában ma nem érnek. Unalmasan csordogálnak a munkaórák. Sehol egy érdekes arc, egy érdekes tárgy, egy érdekes feladat, egy érdekes fejlemény. Minden tompán egyhangú és monoton. Nem így otthon! Ott aztán zajlanak az események. Csak győzd kapkodni a fejed az odavetett vádaskodások elől.

Kedves Halak! Mint akit a vízibolha csípett meg, úgy pattansz fel, amikor füledbe jut a nem várt, de titokban óhajtott esemény híre. Tutyimutyiságodnak hált helye… és neked is, mert máris loholsz, hogy intézkedj. Most az egyszer hibátlannak bizonyultak számításaid, és ha nem jön valami közbe, megszabadulsz jelenlegi anyagi gondjaidtól…

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 314

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.