Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Napi horoszkóp – Szeptember 2.

Központ szeptember 2, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 2.

 

Kedves Kos! Vigyáznod kellene az indulataidra. Hajlamos vagy túllőni a célon, ha a fejedbe veszel valamit. Túlságosan konok vagy ahhoz, hogy belásd, nem mindig neked van igazad. Energia túltengésedet próbáld valami hasznos házimunkára fordítani!

Kedves Bika! Hangulatos, nyugodt időszak köszönt most rád. Partnereddel remekül megértitek egymást és sikerült tisztázni egy régóta szőnyeg alá söpört problémát. Kiegyensúlyozottnak érezheted magad, ha nem csak magadra gondolsz egy-egy döntésednél.

Kedves Ikrek! Túlságosan hullámzó a hangulatod ma. Jobban teszed, ha elhalasztod a fontosabb üzleti döntéseket, vagy ha ez elkerülhetetlen, akkor légy nagyon megfontolt és körültekintő, semmiképp se hamarkodd el álláspontod kialakítását!

Kedves Rák! Különös, ambivalens érzések zúgnak most benned. Egyik pillanatban ehhez kapsz, másikban már ahhoz. Próbáld meg összeszedni magad és jobban koncentrálni a feladataidra. Csalódáshoz vezethet, ha nap végén úgy érzed, megint elfelejtettél valamit.

Kedves Oroszlán! Ma nem leszel könnyű helyzetben. Olyan kérdések elé állít az élet, amire nem fogsz tudni azonnal válaszolni. Sokáig kell majd rágódnod ezen, és ez sok mindent felbolygathat majd benned. Hamarosan feltöltődsz majd energiával, és szellemileg is nagyon aktív leszel.

Kedves Szűz! A lehető legjobb ez a mai nap üzleti ügyletek bonyolításához, hiszen ma képes vagy nagyon tisztán és logikusan gondolkodni. Gyorsabban felfogod az összefüggéseket, mint általában és érzéseid most egyáltalán nem befolyásolják döntéseidet.

Kedves Mérleg! A mai nap legyen a pihenés napja. Mindenképpen próbálj időt szakítani egy kis lazulásra, ezzel megsokszorozhatod a hét többi napjára tartalékolt energiáidat. Ha megfelelő időt fordítasz magadra, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz.

Kedves Skorpió! Sikeres napot könyvelhetsz el magadnak. Egyre jobban tudsz előre haladni feladataiddal. Önmagaddal szemben sem leszel már annyira kritikus, és ez a felszabadultság nagyon pozitívan fogja befolyásolni a munkavégzésedet.

Kedves Nyilas! Remekül érzed magad bőrödben, és környezeted is pozitívan reagál erre. Jó híreket kaphatsz, vagy kitűnő lehetőségekkel találkozol. Egy dologra azonban vigyázz! Ne kerüljék el figyelmedet a részletek, és ne akarj mindent egyszerre megoldani.

Kedves Bak! Lendületben vagy, és úgy érzed, szerencsésen alakulnak ügyeid, főleg, ha mindent a saját kezedben tarthatsz. Légy határozott és ne hagyd, hogy valaki átvegye az irányítást. Sok örömöt okozhat ma neked egy rég nem látott ismerősöd.

Kedves Vízöntő! Ne ijedj meg, ha úgy érzed, mérföldkőhöz érkeztél, és döntened kell merre tovább. A legjobb, amit tehetsz ebben a helyzetben, hogy nem próbálsz ellenállni a változásoknak, és kicsit hagyod, hogy sodorjon az ár. Hamarosan a megfelelő elágazásban találod majd magad.

Kedves Halak! A mai nap a gondolatoké, és érzéseké, amik teljesen lekötik a figyelmedet. Hajlamos lehetsz túlzottan elforgácsolódni, felőrlődni miközben megemészthetetlen gondolatokkal küzdesz. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, vagy rábeszéljenek olyan dologra, ami magadtól eszedbe sem jutna!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 400

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.