Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – Szeptember 20.

Központ szeptember 20, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 20.

 

Kedves Kos! Családodban, illetve magánéletedben nagy dolgok vannak készülőben. Számítottál rá, nem ért készületlenül, mégis rosszkor jött. Olyan időpontban, amikor saját sorsodat illetően is súlyos kétségek gyötörnek. Ne hagyd, hogy kételyeid megzavarjanak, és fenyegető árnyékot vessenek erre a nagyon várt eseményre.

Kedves Bika! Szereted a vénasszonyok nyarát, a természet színpompás búcsúját. A barnának, sárgának, vörösnek ezernyi árnyalata parázslik a domboldalon. Csendesen kaptatsz fel a hegyre az erdei ösvényen. Szót sem váltasz partnereddel. Úgy érzed, mintha templomban volnál: szentségtörés lenne hangos szóval megtörni a csendet.

Kedves Ikrek! Egy ilyen hét után akár azt is megengedheted magadnak, hogy délig heveréssz az ágyban, és azután se tegyél megerőltető mozdulatokat, mint például a takaró felemelése, hogy a felkelésről ne is beszéljünk. Délután, amikor már egyáltalán nem tudsz mit kezdeni lustaságoddal, mégiscsak mozdulj ki a lakásból.

Kedves Rák! Úgy tetszik, új ismerősöd mélyebb benyomást tett rád, mint gondoltad. Ne menj azonban túl messzire, nem árt, ha előbb alaposabban megismered. Nehogy egy újabb csalódás miatt erődet veszítsd! A hétvégét mindenesetre szánd az új kapcsolatra! Izgalmas, kellemes napoknak nézhetsz elébe. De barátaidat se hanyagold el!

Kedves Oroszlán! Ma sehogy sem találod a helyedet, el is mennél, de otthon is maradnál. Még azt sem tudod eldönteni, hogy valójában jókedved van, vagy rossz. Mentsen meg mindenkit az Isten, aki most az utadba kerül. Délutánra lehiggadsz, szeretetteljessé válsz, és kedves értetlenséggel szemléled a körülötted zajló világot.

Kedves Szűz! Csend és nyugalom jellemzi ezt a szombatot. Nem való munkára ez a nap. Neked is inkább romantikus élményekre, gazdag kulturális programokra van szükséged. Ne foszd meg lelkedet ma egyiktől sem! És ha partneredet is bevonod, emlékezetes eseményekkel számolhatsz. Ennél is emlékezetesebb csak az éjszaka lesz.

Kedves Mérleg! Ez a nap is csak megerősít abban a hitedben, hogy végre megtaláltad az Igazit, nem érdemes hát kockáztatni, állandóan új flörtöket kezdeményezni másokkal. Nemcsak megszerezni, de majd megtartani sem lesz könnyű őt. Tegyél meg tehát mindent ennek érdekében, és meglátod, hamarosan el fogod érni célodat.

Kedves Skorpió! Tarthatatlan, hogy mindenhonnan elkésel, mindent összezavarsz. Éppen itt az ideje, hogy rendesen megszervezd napjaidat. Rá kell szánnod az időt, utána már csak az a dolgod, hogy folyamatosan alakítsd. Ne sajnálj rá egy kis időráfordítást, mert különben elveszel a tennivalók tengerében. Ilyen egyszerű.

Kedves Nyilas! Mára nem terveztél semmit, de kár is lett volna, mert megtörténnek veled a dolgok. Nem teszel ellene, de nem is lenne tanácsos. A legjobb, ha kivárod a végét, és nem közeledsz eleve előítélettel az emberekhez, a helyzetekhez. A végén magad is meglepődsz, hogy néhány szokatlan esemény mennyire fel tud rázni.

Kedves Bak! Hagyd, hogy megtörténjen, aminek kell. A sorsot úgysem tudod befolyásolni. Amibe belevágtál, az hamarosan kiforr. Ne igyekezz időnek előtte megtudni az eredményt, mert azzal önmagad ellen fordítod ítészeidet. A múlt, az emlékezés elevenen tör fel. Egy régi találkozás most hozza meg gyümölcsét számodra.

Kedves Vízöntő! Kikapcsolódni vágysz ezen a hétvégén. Nem lustálkodni, csak a szellemi örömöket messzire elkerülni, és csupa hétköznapi, földhöz ragadt dologgal foglalatoskodni. Nem is kell jobban körülnézned háztartásodban, hogy ezernyi elvégzendőt találj benne. Bizony ráfér már lakásodra egy kis őszi nagytakarítás.

Kedves Halak! Újabb nagy gondolat fogant meg benned. Ezúttal világmegváltó… Annyi biztos, hogy szűkebb világodra lesz kihatással. Nem sokat teketóriázol, azon melegében hozzá is látsz a megvalósításhoz. Az eredmény nem marad el. Egyelőre felfordulás képében jelentkezik, minden a feje tetején áll. Legfőképpen családod.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 355

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.