Központ
2020. szeptember 22. kedd, Móric

Napi horoszkóp – Szeptember 28.

Központ szeptember 28, 2016 Kávé mellé

Kedves Kos! Sokan aggódnak ma érted, te viszont hevesen félresöpröd őket az utadból. A lényeg valószínűleg el sem jut a tudatodig, pedig szeretteid pont a buktatókra akarják felhívni figyelmedet. Ha ma nem követsz el olyan hibát, amely jóvátehetetlennek bizonyul, kizárólag a véletlen szerencsének köszönhető.

Kedves Bika! Vannak olyan emberek, akik irigykedve nézik, ahogy szépen haladsz céljaid elérése felé. Ne törődj azonban a kicsinyes pletykákkal, furkálódásokkal, és ne hagyd, hogy ezek megkeserítsék életedet. Semmiképpen se vedd fel velük a harcot, és ne gondolkodj azon, hogyan tudnád megtorolni a történteket.

Kedves Ikrek! Telis tele vagy ötletekkel, a megvalósításukhoz azonban már nincs elég türelmed, kitartásod. Jó lenne, ha megosztanád valakivel a feladatokat. Így a sikerekben is osztoznod kell, viszont „több szem többet lát”. Segítséggel tehát sokkal többet hasznosíthatsz ötleteidből, és nem lépsz túl rajtuk, ha netán nem sikerül egyből megvalósítani őket.

Kedves Rák! A mai nap a véletlenek összjátéka lehet, melyek sorozatosan a kezedre játszanak. Kitűnő feltételek adódnak szerződések megkötésére, tárgyalások kedvező kimenetelére. Megjelenéseddel, egyéniségeddel ma leveszed a lábukról még azokat az embereket is, akik egyelőre még meggyőzhetetlennek bizonyulnak.

Kedves Oroszlán! Kellemes, harmonikus nap vár rád, főleg a párkapcsolat terén. Kedveseddel úgy érezhetitek, hogy minden ellentétet sikerült végre elsimítani, és ezáltal sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz. Biztonságban érzed magad, és ez egyfajta elégedett boldogsággal tölt el. Soha vissza nem térő perceket élhetsz meg.

Kedves Szűz! Jelentős anyagi haszonra tehetsz szert, arra viszont számítanod kell, hogy ezzel irigyeid száma is megnőhet. Nem feltétlenül kell velük foglalkoznod, inkább saját karriered egyengetésén dolgozz. Ez az időszak kiválóan alkalmas arra, hogy tanulj, képezd tovább magad. A későbbiek folyamán még hasznát veheted.

Kedves Mérleg! Életedet ma kicsit megnehezítheti, hogy előkerül egy régi kedvesed, aki mindent elkövet azért, hogy visszaszerezzen. Csak is tőled függ, hogy lesz-e folytatás, vagy éppen újrakezdés. Néhány múltidézéssel teli, vidám napot érdemes együtt tölteni, és ha úgy érzed, hogy elég ennyi, akkor mindenki mehet tovább a maga útján.

Kedves Skorpió! Ma visszatérhet életedbe egy régi, kedves barát, akihez talán annak idején szorosabb szálakkal kötődtél. Az elmúlt idők azonban mindkettőtöket annyira megváltoztattak, hogy már nyoma sincs a régi szenvedélynek. A barátságot azért mindenképpen érdemes megtartani, feleleveníteni, abból baj nem történhet.

Kedves Nyilas! Ma úgy érezheted, hogy igen csak összekuszálódtak körülötted az érzelmi szálak. Talán egyszerre többfelé is kacsintgattál, és jelenleg képtelen vagy dönteni. Sajnos meg kell hozni a legradikálisabb döntéseket, ami azt jelenti, hogy a gyenge köteléket mindenképpen el kell szakítani. Feleslegesen emészti energiádat.

Kedves Bak! A mai napon kedves ismerősökkel hozhat össze a sors, és általuk új lehetőségek nyílnak meg előtted. Ha netán a bőség zavarába kerülsz, és néhány lehetőségek elszalasztasz, akkor sincs baj, ugyanis hamarosan ismét felkínálja őket az élet. Kedvező időszak ez, inkább a kellemes hatások vannak túlsúlyban az apró bosszúságokkal szemben.

Kedves Vízöntő! Nagyon érzékeny vagy ma, ezért sokkal fájdalmasabban érintenek a csalódások, és a kudarcok. Ez azonban még hasznodra is válik, hiszen éppen ezek a kínos pillanatok kényszeríthetnek arra, hogy mérlegre tedd szerelmi és baráti kapcsolataidat. Az immár értelmetlen kötelékeket érdemes lenne elszakítani.

Kedves Halak! A mai nap gondoskodik a családi harmóniáról. Elsimulhatnak az esetleges viták, megoldódhatnak azok a problémák, melyek már régóta nyomasztanak mind téged, mind kedvesedet. Az összebékülések annyira kellemesek lehetnek, hogy többek között szó esik az esetleges gyermekáldásról is.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 577

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.