Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Napi horoszkóp – Szeptember 3.

Központ szeptember 3, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 3.

 

Kedves Kos! Úgy érezheted, ma a hegyeket is képes lennél megmozgatni! Használd ki az alkalmat és vidd végig az eddig nehéznek tűnt feladatokat! Egészségi állapotod remek, ettől még energikusabbnak érezheted magad. Légy nyitott az új eseményekre!

Kedves Bika! Hangulatod megfelelő, minden helyzetben érzed, hogyan kell reagálnod. Jó a kedved és ez könnyen ráragad barátaidra is. A mai nap különösen alkalmas arra, hogy megpuhítsd feletteseidet, vagy eddig ki nem mondott, elfojtott gondolataidat kifejezésre juttasd.

Kedves Ikrek! Ma nem okoz nehézséget számodra, hogy teljesítsd kötelességeidet. Szinte mindent a rutinod segítségével fogsz megoldani, és végre rádöbbensz saját képességeidre és értékeidre. Ez meg is látszik rajtad és munkatársaid megbecsülését is sikerül kivívnod.

Kedves Rák! Akarod, vagy sem, történhetnek veled olyan események, amik akár örökre befolyásolhatják életed további lefolyását. Ez a jelentőségteljes esemény lehet pozitív, vagy negatív hatású is. Kénytelen leszel elfogadni, mert nem tudsz hatással lenni erre.

Kedves Oroszlán! Elméd ma kiemelkedően teljesít. Képes leszel mindenkivel megtalálni a közös hangot. Használd fel a mai napot arra, hogy rendezetlen viszonyokat megoldj, és régóta halogatott ígéreteidnek eleget tegyél.

Kedves Szűz! Kimerültnek érezheted magad. Nem csak fizikailag, hanem lelkileg is rád törhet az üresség érzése. Ennek legjobb gyógymódja, ha keresed olyan emberek társaságát, akik megértenek, és akikkel mindent meg tudsz beszélni. Ma képes leszel kitárni elfojtott érzelmeidet.

Kedves Mérleg! Magad sem tudod miért, de kissé feszült vagy, kötekedő és mindent magadnak akarsz. A külvilágra alig-alig tudsz koncentrálni, csak az lebeg a szemed előtt, hogy saját kényelmed meglegyen. Vigyázz, ha nem tudod magad visszafogni, elveszíthetsz pár fontos kapcsolatot.

Kedves Skorpió! Kitűnő állapotban vagy, és remek az ellenálló képességed. Pontosan tudod, mit akarsz és igyekszel rövid úton el is érni céljaidat. Egy dologra azonban vigyáznod kell. Ha túl nagy nyomás alatt állsz, próbálj meg pihenni, és ne hajszold túl magad!

Kedves Nyilas! Mindent összevetve, jó időszak előtt állsz. Sokat fogsz most fejlődni, hiszen rengeteg tapasztalatot gyűjtesz. Korábbi kedvtelenségednek vége, és nagy lendülettel veted bele magad az új kihívásokba.

Kedves Bak! Sajnos, muszáj erőteljesen koncentrálnod, és minden igyekezetedet bevetni, hogy megfelelően alakítsd az ügyeidet. Munkahelyeden előfordulhat, hogy hibázol, vagy rossz döntést hozol, esetleg olyan vélemény mellett tartasz ki, amit később nagyon meg fogsz bánni.

Kedves Vízöntő! Jelentősen megváltozik a szerelmi életed ezekben a napokban. Szerencsére pozitívan fognak alakítani a kapcsolatodon ezek a változások. Ha még egyedülálló vagy, a napokban találkozhatsz valakivel, akire már régóta vártál.

Kedves Halak! Most különösen oda kell figyelned az emberek esetleges mögöttes szándékaira. Előfordulhat, hogy vakon bízol valakiben, aki folyamatosan félrevezet, vagy félre fog vezetni. Mindenesetre valakinek a környezetedben az a célja, hogy kihasználjon téged.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 369

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.