Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – Szeptember 7.

Központ szeptember 7, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 7.

 

Kedves Kos! A mai nap szinte minden lehetséges. Egyetlen dologra kellene nagyon odafigyelned: próbáld visszafogni indulataidat, és ha lehetséges, kerüld a konfliktushelyzeteket. Jobban tennéd, ha inkább az egyszerűbb utat választanád a sikeres együttműködéshez.

Kedves Bika! Ezen a napon a meghitt környezet, a vidámság, a kikapcsolódás lesz központban. A szokásosnál jobban vágyódsz a családi fészek melegségére és a barátaid szeretetére. Kellemesen telhet el a nap, ha olyan elfoglaltságot választasz, ami javítja hangulatodat.

Kedves Ikrek! A hangulatod ma nem lesz túl fényes, könnyen megharagszol, türelmetlenné válhatsz. Sajnos ma elég szerencsétlen leszel, főleg a közlekedésben érhetnek balesetek. Ezért fokozottabban kell ügyelned testi épségedre!

Kedves Rák! Elhasználódott az energia készleted. Szükséged lenne most egy kiadós pihenésre, kikapcsolódásra, hogy újult erővel láthass majd neki a jövő hét teendőinek. Sok feladat vár majd rád, ezért nagyon fontos, hogy fizikailag is felkészülj rá.

Kedves Oroszlán! Ma alkalmas lehet a nap arra, hogy régóta halogatott ügyeidet elrendezd, elfeledett ígéreteket beválts, és rendet tegyél magad körül. Sokkal jobban fogod érezni magad, ha ezeket letudtad, hisz már jó ideje nyomasztólag hatott rád ez az állapot.

Kedves Szűz! Ma nem lehetsz elég elővigyázatos. Megeshet, hogy hirtelen felindultságodban rosszul döntesz, vagy elkotyogsz valamit, amit nem kellene. Óvatosnak kell lenned mindenféle pénzügyi tranzakció folyamán és vigyázz nagyon az értékeidre!

Kedves Mérleg! Kellemesen töltheted a napot, ha kimozdulsz egy kicsit és barátokkal, családdal veszed körül magad. Ne maradj egyedül, keresd mások társaságát és beszélgess sokat. Mondd el bátran mi bánt, és kérj segítséget, ha szükséged van rá.

Kedves Skorpió! Remek alkalom a mai nap arra, hogy önvizsgálatot tarts és átgondold teendőidet, feladataidat, egész eddigi életedet. Ma könnyen előfordulhat, hogy régóta gyötrő gondolatoktól szabadulj meg, vagy megoldj egy elhúzódó problémát.

Kedves Nyilas! Azt sem tudod hirtelen, mihez kapj. „Szalad a lakás, sír a gyerek, átesel a macskán.” Minden felbolydul ma körülötted és valahogy senki és semmi sem hagy neked szusszanásnyi időt. Alaposan kifáradsz majd nap végére, annyi felé kell egyszerre figyelned.

Kedves Bak! Ma jól esik kicsit elmélyedve tevékenykedned, ha csend és nyugalom vesz körül. Előfordulhat, hogy megszakad egy hosszú kapcsolatod, vagy egy új nem folytatódik tovább. Ne aggódj, ha most úgy érzed, magányos vagy. Ez egy rövid, átmeneti állapot csupán.

Kedves Vízöntő! Fokozottan ügyelj most az egészségedre, mert könnyen megbetegedhetsz. Elég izgatott vagy, és sok nehézség veszi a kezdetét ezekben a napokban. Táplálkozz egészségesen, fogyassz sok vitamint, folyadékot és mozogj rendszeresen!

Kedves Halak! Nagyon nehezen tudsz ma egy dologra összpontosítani. Nem tudsz megülni egyhelyben, tettvágyad van, de nem tudod pontosan, mit is kéne tenned. Pedig jobban tennéd, ha kicsit leülnél és magaddal is foglalkoznál, hisz erre mostanában nem nagyon jutott időd.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 340

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.