Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Szeptember 8.

Központ szeptember 8, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 8.

 

Kedves Kos! Nehezen tudsz most elszakadni az ösztönösségtől, az intuícióktól és az érzelmeidtől. Munkavégzés közben is tapasztalhatod majd, hogy nagyon nehezen azonosulsz azon feladatokkal, melyekhez kevésbé kötődsz érzelmileg.

Kedves Bika! Bár elég kilátástalannak érzed a jövőt, és mintha a pénz kifolyna a kezed közül, mégis szerencsés időszak elé nézel. A kezdeti nehézségeken és érzelmi mélyponton hamar túl fogsz jutni és nemsokára, sokkal bizakodóbb leszel!

Kedves Ikrek! Próbáld meg őszintén feltárni mások előtt az indulataidat, persze csak finoman, nehogy átgázolj valakin, aki valójában meg sem érdemelné. Szorongásaidat, aggodalmaidat ne akard magadban tartani, mert a tartós stressz beteggé tehet.

Kedves Rák! Új lendületet vettél. Örömmel dolgozol, és nagy kedvet érzel magadban minden új feladathoz. Bátran bele is vághatsz, hiszen szerencsés időszakba érkeztél. Amit ebben az időszakban véghez viszel, hosszú távon is sokat profitálhatsz belőle.

Kedves Oroszlán! Mondhatni azt is, minden a legnagyobb rendben van. A körülmények és a hangulatod is ezt az életérzést segítik elő. Jó társaság vagy és jóban vagy önmagaddal is. Harmonikus időszak várható az elkövetkező napokban is.

Kedves Szűz! Most úgy érezheted, bármit képes vagy megoldani. Ráadásul mindenkinél hatékonyabban és jobban tudsz dönteni. Vigyázz azonban, hogy ne bízd el túlságosan magad, mert könnyen előfordulhat, hogy egy esetleges tévedéskor óriásit csalódhatsz magadban.

Kedves Mérleg! Kiváló alkalom kínálkozik arra, hogy bővítsd ismereteidet, tapasztalataidat. Ne hagyj ki egy lehetőséget se, ami szellemi fejlődésre buzdíthat. A most tapasztalt élmények meghatározóak lehetnek a jövőben.

Kedves Skorpió! Most jött el az ideje annak, hogy magadra, a lelkivilágodra koncentrálj. Könnyebben tudod most megoldani pszichikai problémáidat és képes vagy objektívebben vizsgálni a körülötted zajló eseményeket. Talán épp egy összetett álomból fogod majd kiszűrni a megoldást.

Kedves Nyilas! Most kellene nagyon gatyába ráznod magad és megindulni bátran előre! Szinte arany tálcán kínálják fel neked a jobbnál jobb lehetőségeket. Használd ki ezeket és vágj bele új dolgokba, bízz meg saját képességeidben és bízz jobban a társaidban.

Kedves Bak! A türelem most a kulcsa mindennek. Bár úgy érezheted, mintha nem történne semmi, egyhelyben toporognál, ám ez egyáltalán nem így van. Folyamatosan és talán a szokásosnál kicsit lassabban érnek be a dolgok, de ez nem is baj. Így tartósabb lesz a sikered is.

Kedves Vízöntő! Nagyon figyelj oda az egészségedre, és arra, bizonyos helyzetekben hogyan döntesz, mire fordítod életedben a legtöbb energiát. Gondolnod kell a jövődre is. Ahogy most cselekszel, meghatározhatja későbbi életedet. Ezt ne feledd!

Kedves Halak! Ne hagyd, hogy bárki eltántorítson a kitűzött célodtól! Hajlamos vagy kisebbségi érzésekre és könnyen befolyásolható vagy. Ha valaki azt mondaná neked, hogy jegenyefa lettél, akár el is hinnéd neki. Bízz jobban önmagadban és nyúlj rögtön az italhoz, vagy a tábla csokihoz, ha túlságosan keserű vagy.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 307

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.