Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Ő a legfittebb pasi a világon

Központ október 15, 2014 Kávé mellé

A legfittebb férfinek választották Dan Osborne-t. Az egyik amerikai magazin címlapjára került a színész, akinek teste ámulatba ejtette a női olvasók majd száz százalákát, így a legszebb férfitesttel rendelkezőnek kiáltották ki.

osborn

Egy interjúban pedig elárulta, hogy a helyes táplálkozás, a folyamatos testmozgás és a szerencsés géneknek köszönheti, hogy ilyen jól néz ki.

– Sosem gondoltam volna, hogy megnyerem egyszer ezt a címet, nagyon megtisztelő, de sajnos nem tudok túl sok titkot elárulni azon kívül, hogy a párom éppen várandós, így a fölös energiákat olykor az edzésbe fektetem – mondta nevetve.
Kedvese, Jacqueline Jossa közös babájukat hordja a szíve alatt. Mikor Dant arról kérdezték, hogy mi lesz a csöppség neve, vállat volt és azt mondta, hogy még nem döntötték el.

– Nem akarunk rosszul dönteni! Ha elhatározzuk, hogy Charlie lesz, és nem úgy néz majd ki, ahogy az ember elképzel egy ilyen nevű babát, az egész élete oda van – mondta nevetve.

– Akkor fogunk dönteni, hogy hogy hívják, amint a karunkban lesz, és kicsit megismerjük, egyelőre túl sok név kavarog a fejünkben – mesélte Osborne.

Forrás: blikk.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 1104

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.