Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Rászoruló gyermekeknek varr a 99 éves néni

Központ augusztus 25, 2014 Kávé mellé

Rászoruló gyermekeknek varr a 99 éves néni

“Nincs két egyforma darab” – mondja  a 99 éves hölgy, Lillian Weber lánya, aki azt is elárulta: roppant büszke édesanyjára, aki fáradhatatlanul dolgozik. “Mintha nem lenne önmagában az is elég, hogy ruhát varr, anyám arra is figyel, hogy mindegyik ruhácskát ellássa egy különleges, egyedi mintával, vagy díszítéssel” – árulta el a lány, aki azt is hozzátette, roppant büszke édesanyjára, aki az elmúlt években életcéljává vált, hogy másokon segítsen.

     

 

Az idős asszony nem véletlenül tölti idejét csinos lánykaruhák varrásával: küldetése van. Közelgő századik születésnapjára kész szeretne lenni az ezredik darab saját kézzel varrt ruhácskájával is, melyeket egytől egyig annak a Little Dresses For Africaelnevezésű jótékonysági szervezetnek adományozott, akik rászoruló afrikai gyerekeket segítenek.

“Ha nagyon akarnám, minden további nélkül elkészülnék két ruhával is egy nap, de nem sietek” – mondja a 99 éves iowai szamaritánus, Lillian Weber, aki az elmúlt két évet szigorú napirend szerint, varrással tölti. “Reggeli után rögtön munkához látok, és varrok egészen az ebédig. Utána pihenek kicsit, délután pedig elvégzem az utolsó simításokat” – mondja a néni.

Forrás: hir24.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 369

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.