Központ
2020. október 22. csütörtök, Előd

Schumacher túl az életveszélyen

Központ január 7, 2014 Kávé mellé

Schumacher túl az életveszélyen

Michael Schumacher jól reagált a hétvégén alkalmazott új kezelésekre, ezért állapota hétfőre stabilabbá vált.

 

A bild.de információi szerint Michael Schumacher már nincs életveszélyes állapotban. Bár hétfőn a hétszeres világbajnokot kezelő orvosi stáb már kiadott egy közleményt, melyben leírták, hogy stabil Schumacher állapota, de továbbra is úgy kezelik, mintha életveszélyben lenne, és nem kívánnak szerdáig már megszólalni, este újabb információ látott napvilágot.

A bild.de úgy tudja, az orvosok és Jean-Francois Payen biztosak benne, hogy Michael Schumacher már nincs életveszélyes állapotban. 

Bár még mindig kómában tartják, a vizsgálati eredményei a hétvége óta javultak, az orvosok ugyanakkor hangsúlyozták, kritikus a helyzet. Az információt többen is megerősítették, a német RTL egyik munkatársa például elárulta, Sabine Kehm, Schumacher szóvivője és menedzsere telefonon közölte vele, ez az első nap, amikor kijelenthető, hogy elmúlt az életveszély.

A Forma-1 hétszeres világbajnokán két életmentő műtétet is elvégeztek december 29-i síbalesete után, jelenleg pedig mesterséges kómában, lehűtött testtel fekszik a grenoble-i kórházban.

Forrás: manna.ro

Share Button
Ennyien olvasták: 310

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.