Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Simona Halep az ötödik elvesztett meccs után beismerte: Sarapova jobb!

Központ augusztus 17, 2014 Kávé mellé

Simona Halep az ötödik elvesztett meccs után beismerte: Sarapova jobb!

Az idei Roland Garros két döntőse ismét összecsapott pénteken a cincinatti tenisztornán, ahol az előkelőbb helyen rangsorolt Simona Halep (ő a második, Sarapova a hatodik) visszavághatott volna Marija Sarapovának a korábban elszenvedett vereségért.  

 

Az első szett alapján remélni lehetett, hogy a román lánynak ez sikerül is, ám az orosz fordítani tudott, és ismét legyőzte, így Halep zsinórban ötödször kapott ki az orosz teniszezőtől. (Egyébként Sarapova azokat a meccseket, amelyeknek az első szettjét bukja, általában megnyeri)

A mérkőzés után Simona azt nyilatkozta, hogy ellenfele jobb volt, valamint azt is, hogy csak egy lépés választotta el a győzelemtől (valójában sokkal több). „Gratulálok Sarapovának, jobb volt. Sokat tanultam ebből a vereségből, amit nehéz megemésztenem, mert kevesen múlott, hogy nem nyertem…, de a tenisz már csak ilyen. De megyek tovább! Nagyon sok honfitársam szurkolt nekem a lelátókról, és meg vagyok győződve, hogy odahaza, a tévék előtt ülve is sokan nézték a meccset. Köszönöm mindenkinek a bíztatást!” – olvasható Simona Facebook-oldalán.

Csak érdekességként: Simona Halep úgy jutott idén május-júniusban a Roland Garros döntőjébe, hogy az odáig vezető úton egyetlen toptíz-játékossal se került össze.

Forrás: realitatea.net, maszol.ro

Share Button
Ennyien olvasták: 343

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.