Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Szerda délután a legcsúnyábbak a nők

Központ január 30, 2013 Kávé mellé

Szerda délután a legcsúnyábbak a nők

Szerdán 15.30-kor a legcsúnyábbak a nők – derítették ki brit kutatók korábbi eredményeinek összesítésével. A nők 10%-a ugyanis úgy véli, hogy a hét legstresszesebb napja a szerda, ami nyilvánvalóan nem tesz jót a szépségnek. Egy másik közvélemény-kutatásból pedig az derült ki, hogy a megkérdezett nők kétharmada szerda délután érzi úgy, hogy az energiaszintje mélyebben már nem lehetne. Ennek hatására egynegyedük cukros nyalánksághoz folyamodik, hogy valamelyest javítson az energiaszintjén és borús hangulatát felderítse. 

 

Egy harmadik kutatás szerint pedig a párok legnagyobb valószínűséggel csütörtökön szexelnek, ami jót tesz a szépségüknek. Pénteken pedig a hétvége közelsége feldobja a nőket annyira, hogy 60%-uk szerint ez a hét legboldogabb napja. A szerdai csúnyaságra még az is rásegít, hogy az alkohol hatása az elfogyasztás után 72 órával mutatkozik meg a külsőnkön. Aki tehát a szorgos hétvégi partizás folyamán a pohár fenekére nézett, épp szerdára fog a leglepusztultabban kinézni. 

Ez azonban még nem minden: egy másik kutatás során a megkérdezett nők 37%-a úgy nyilatkozott, hogy a munkakezdés olyannyira megviseli őket, hogy hétfőn éjszaka nem alszanak jól. A kialvatlanság hatásai pedig 48 óra elteltével jelentkeznek esztétikai fronton, ami épp szerdán van. Fokozza a helyzetet, hogy a fent bemutatott rengeteg negatívumnak köszönhetően a nők 10%-a szerdán kevesebb energiát fordít a szépségápolásra, így semmivel sem kompenzálják a szépségüket aláásó tényezőket.

Forrás: cotcot.hu/telegraph.co.uk

Share Button
Ennyien olvasták: 349

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.