Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Sztár lett a Down-szindrómás modellkislány

Központ július 9, 2014 Kávé mellé

Sztár lett a Down-szindrómás modellkislány

Egy hétéves Down-szindrómás kislánnyal reklámozza gyermekruha-kollekcióját egy brit szupermarketlánc. A Sainsburys az után döntött így, hogy a kislány, Natasha édesanyja levélben kérte őket, szerződtessék a gyermeket, hogy ezzel hívják fel a figyelmet a fogyatékosok elfogadásának társadalmi szükségességére.

     

 

Natasha nem először szerepel reklámban, már négyéves korában gyermekruhát népszerűsített két cégnek, továbbá foglalkoztatta egy utazási iroda és egy népszerű turistacélpont is. Akkor is a kislány édesanyja, Hayley kampánya hozta meg a sikert: több tucat cégnek ajánlotta, hogy fokozzák hirdetéseik exkluzivitását Natasha bevonásával. Hayley egyébként sikeres blogger, DownSideUp című internetes naplójában arról számol be, milyen az élet egy Down-szindrómás gyerekkel.

Hayley terhessége idején a szűrővizsgálat korán kimutatta, hogy a gyermek valószínűleg Down-szindrómás lesz, a korábbi nyelvtanár és párja azonban így is vállalták a babát. Natasha fogyatékossága mellett még több problémával született, például lyukas volt a szíve, ami gyakori a Down-szindrómásoknál. A műtétek óta azonban egészséges és boldog kisgyerek.

Forrás: kiskegyed

Share Button
Ennyien olvasták: 386

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.