Központ
2020. szeptember 20. vasárnap, Friderika

Újabb fellépőket jelentett be a VIBE fesztivál

Központ május 9, 2018 Kávé mellé

Újabb nagy nemzetközi, külföldi és hazai nevekkel bővült a második VIBE Fesztivál fellépőinek listája. Július 5-8. között olyan előadók is ellátogatnak a Maros-partra, akikkel eddig még nem találkozhatott a romániai fesztiválközönség.

A már korábban bejelentett DubPistolsSound System és Freestylers mellett a nemzetközi fellépők sora két új névvel egészült ki. Jax Jones koncertlistáján eddig még egyetlen romániai fesztivál sem szerepelt, a londoni, Wembley stadiumbeli koncertje után jön Marosvásárhelyre. A “NobodyTo Love” című dallal világhírűvé vált Sigma is fellép a Maros parton. Ez a szám már több, mint 240 millió letöltésnél tart a Youtube-on.

A fesztivál videós csapata izgalmas bejelentővel készült, melyben Marosvásárhely utcáira és épületeire helyezték rá a fellépők nevét. Ritkán láthatunk 3D-s betűszobrokat a Kultúrpalota mögött vagy épp a vásárhelyi tömbházak között. Link: https://www.facebook.com/vibefesztival/videos/951595354995421/

A nemzetközi szinten is elismert budapesti producer, Chris Lawyer mellett ott lesz a Vibe-on az alternatív rockzenét játszó Esti Kornél,  a performanszkoncerttel érkező SZ4P zenekar, a hip-hop kedvelői pedig a Barbár Fivérek / Siska Finuccsi / MikeeMykanic formációval bulizhatnak. Az egyetlen felvidéki fellépő a pop-rock zenét játszó Jóvilágvan zenekar lesz. Idén is kiemelt figyelmet kapnak az erdélyi zenekarok, így a lista tovább bővült a kézdivásárhelyi Ego Summal, a székelyudvarhelyi Simó Annamária és zenekarával, valamint a nagyszebeni Suburbia11-el. Május folyamán további hazai névvel bővül még a koncertpaletta.

A 2018-as VIBE Fesztivál fellépőlistája a második bejelentőkör után: Jax Jones, Sigma, Wellhello, DubPistolsSound System, Margaret Island, ByeAlex és a Slepp, Intim Torna Illegál, Blahalouisiana, FreestylersSound System, Chris Lawyer, Esti Kornél, NB, Magashegyi Underground, Kistehén, Anna and the Barbies, EdoDenova, SubBassMonster, Hősök, Barbár Fivérek / Siska Finuccsi / MikeeMykanic, Cloud9+, DJ Shiver, Kelemen Kabátban, SZ4P, Jóvilágvan, Nick Havsen, FUNKorporation, TeddyQueen, Ego Sum, Simó Annamária és zenekara, Suburbia11.

Presale jegyeket a hónap végéig 149 lejért lehet vásárolni a www.vibefestival.ro oldalon, illetve Marosvásárhely, Kolozsvár, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Székelykeresztúr, Temesvár és Brassó offline jegyárusítási pontjain.

(közlemény)

Share Button
Ennyien olvasták: 3130

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.