Központ
2020. október 27. kedd, Szabina

A magyar válogatottal játszhat az ASA?

Központ január 30, 2014 Sport

asaNői labdarúgás, 1. Liga

A magyar válogatottal játszhat az ASA?

Székes Károly, a Marosvásárhelyi ASA lánycsapatának edzője a minap röppentette fel a hírt, miszerint az általa edzett együttes február 23-án barátságos találkozót játszhat a magyar válogatottal, azonban az anyaországi válogatott szakvezetésében nemrég változások történtek, így még kérdéses, hogy össze tudják hozni a találkozót, vagy sem.

Ettől függetlenül egy külföldi szereplést viszont mindenképp szeretne beütemezni az ASA edzője, így valószínűleg ellátogatnak Magyarországra.

Ami az együttes összetételét illeti, történtek változások, hiszen a csapat egyik alapembere, a védelem jobb oldalán eddig (jól) játszó Pupos Ildikó végleg hazaköltözött Magyarországra, mivel családot szeretne alapítani.

Andreea Părăluţă hálóőr iránt a Premier League második helyén álló Bristol Academy WFC érdeklődött, viszont szerződéskötésről még nincs szó.

,,A játékosok átlagéletkora 18 év alá csökkent, így most inkább az építkezésre koncentrálunk. Ha a jelenlegi támogatás megmarad, akkor két év múlva újra a dobogó legfelső fokára állhatunk, viszont addig a szurkolók türelmét kérjük. Ők a jövő csapatát fogják képezni. A keretet többnyire ifjúsági válogatott játékosok alkotják” – fogalmazott a vezetőedző, aki hozzátette, büszke arra, hogy az együttes gerincét Maros megyei lányok alkotják.

Március első napjaiban kezdődik a bajnokság tavaszi idénye. Elsőként a címvédő és a jelenlegi listavezető Kolozsvári Olimpia csapatával játszanak a Sziget utcai pályán.

Share Button
Ennyien olvasták: 439

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.