Központ
2020. október 01. csütörtök, Malvin

ASA–FC Viitorul mérkőzésre Kolozsváron kerül sor

Czimbalmos Ferenc-Attila november 18, 2015 Sport

asaLogo

Az ASA sajtóirodájának közleménye szerint a klub kénytelen a közönség tudomására hozni, hogy az ASA és a Viitorul közötti mérkőzést objektív okok miatt nem játszhatják le a Trans-Sil pályán, ugyanis egy újabb tűzvédelmi engedélyt kell beszerezniük a Maros Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségétől.  

Az utóbbi években több bővítési munkálatot végeztek az ASA stadionjában, hogy az megfelelő legyen mind a hazai bajnokik, mind az Európa-liga találkozókra. Emellett a lelátókat 7575 férőhelyesre bővítették, az 1-es, a 2-es és az Eszaki Szektort is befedték.

Az előírások szerinti komfortszint elérése megköveteli a helyek számának csökkentését, az 1-es és 2-es lelátókon vészkijáratot az északi szektorban pedig új bejáratot nyitnak.

Az új tűzvédelmi engedélyek kibocsátásához szükséges munkálatok előrehaladott fázisban vannak és valószínűleg még ezen a héten befejezik.

Így az 1. liga 18. fordulójában sorra kerülő ASA–FC Viitorul mérkőzésre november 22-én, vasárnap 18 órai kezdettel Kolozsváron kerül sor a Cluj Arenában, viszont az ASA-Steaua találkozót december 2-án már a Trans-Sil stadionban fogják megrendezni.

Share Button
Ennyien olvasták: 598

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.