Központ
2020. október 29. csütörtök, Nárcisz

ASA-Minerul Motru 4-1 (0-1)

Központ március 13, 2014 Sport

asawASA-Minerul Motru 4-1 (0-1)

Betegségek vagy sérülések miatt, több alapjátékost mellőzni kényszerült Sabău a Minerul Motru elleni mérkőzésen. Szilágyi, Sepsi, Huiban, Vârtic sem léphetett pályára. A vezetőedző a Sepsi-Szilágyi védőpáros helyén az Onicaş-Turcu duót használta, Onicaş helyén védekező középpályásként N’Doye játszott, őt két oldalról Voiculeţ és Bumba segítette, előretolt középpályásként Hora szerepelt, míg a csatársorban a gólkirály Verdeş küzdött az ellenfél védőivel.

 

A 39. percben a mérkőzés egyetlen veszélyes motrui támadása végén Trifu szerzett vezetést a bányászcsapatnak, míg a második játékrészben Amauri két ízben (59. és 70.), majd Buhăescu (73.) és Hora (92.) találataival sikerült fordítania az ASA-nak.

Ennek a győzelemnek köszönhetően is, együttesünk egy pontra megközelítette az éllovas CSU Craiova és CSM Râmnicu Vâlcea csapatait, amelyek csak döntetlenre játszottak Szatmárnémetiben, illetve Besztercén.

Az ideiglenes play-off táblázaton, az eddig teljesített 15 pontjával listavezető maradt együttesünk, 5 ponttal maga mögé utasítva a CSU Craiovát.

A következő fordulóban, március 15-én 11 órától, az ASA Slatinán lép pályára, a FC Olt ellen.

 


Share Button
Ennyien olvasták: 331

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.